L.M.O. JO17 (B1)

Selectie 2016-2017:

Alle leden L.M.O. geboren in de jaren 2000 en 2001.

Drie keer per jaar worden selectietrainingen gehouden, in augustus, in de herfstvakantie en bij de winterstop en worden nieuwe aanmeldingen nog in de teams op weerstand (klasse) ingedeeld. Na de herfstvakantie en na de winterstop worden de teams zo nodig nog aangepast. Spelers worden derhalve tijdens de competitie zoveel mogelijk in hun eigen team en bijpassende klasse gehouden. Spelers die door vakantie (of andere redenen) nog niet in augustus aanwezig zijn, kunnen in principe eerst in de herfstvakantie worden geplaatst. Nieuwe aanmeldingen komen in principe binnen in het team met de vereiste weerstand, zodra er weer plaats is. De trainers bepalen in onderling overleg wat de beste samenstelling is van de teams, maar stabiliteit en eenheid staat voorop. Aanmeldingen worden derhalve steeds aangehouden tot het eerstvolgende selectiemoment, al kan indien het aantal aanmeldingen daartoe aanleiding geeft, ook een tussentijdse selectietraining worden georganiseerd.

De JO17-1 is dit jaar nog niet geheel op sterkte en er worden nog nieuwe spelers aangenomen, ook spelers die de leeftijd hebben om nog in de JO15 worden daartoe aangenomen, mits ze fysiek voldoende sterk zijn om dit niveau aan te kunnen, dus geboren in 2002 of voldoende groot van postuur. Volgend seizoen wil de JO17-1 in tweede klasse spelen, ze worden dan aangevuld met spelers die nu nog in de JO15-1 spelen. De huidige JO17-1 dient daarbij dan als basis. Volgend seizoen is de JO17-1 de hoogste leeftijdscategorie jeugdspelers bij L.M.O. De JO19-1 is nu aan haar laatste jaar bij L.M.O.-jeugd bezig.

JO17-1 (B1), 4e klasse

teamfoto-jo17-1-2Abdelouahid, B.
Anderson, N.
Benjamin, C.
Chaël, O.
Damian. G.
Esat, K.
Faissal, M.
Kevin, S.
Raymond, L.
Rishan, L.
Rodney, N.
Samuel, B.
Shivant, K.
Zain, S.

Competitie indeling:

De teams die uitkomen in de competitie van de B-categorie, dit zijn alle jeugdteams van L.M.O., speelden eerst 7 bekerwedstrijden (poule met 8 teams/halve competitie) tot aan de herfstvakantie. In de herfstvakantie zijn de teams op sterkte (n.a.v. de resultaten van de beker) ingedeeld voor de normale competitie welke bestaat uit poules van meestal 10 teams die een hele competitie gaan spelen (18 wedstrijden). Kijk op de kalender, homepage en op deze pagina rechts bovenaan voor de actuele speeltijden.

Eerste jeugd-wedstrijden zijn op zaterdag 27 augustus 2016! Tot en met de herfstvakantie worden de bekerwedstrijden doorlopen. Vanaf zaterdag 29 oktober begint de reguliere competitie.
Op 24 en 31 december en op 4 januari vooralsnog geen wedstrijden.
In mei/juni enkel nog toernooien, bekerwedstrijden en inhaalwedstrijden.

Trainen:

JO17-1: Dinsdag- en donderdagavond van 18:30 – 20:00 uur.
Verzamelen om 18:15 in kleedkamer 2.
dinsdag: veld 2 voor (gras)
donderdag: veld 1 achter (kunstgras)
Instructies via groepsapp gaan boven deze informatie!

In gewone kleren of trainingspak naar L.M.O..
Omkleden naar voetbaltenue in kleedkamer.
Douchen na de training verplicht, dus neem douchespullen en slippers mee.

Alle dagen is er training, behalve tijdens de kerstvakantie.

Einde seizoen: tweede weekend van juni: 10/11 juni 2017.

De KNVB stelt het behalen van het spelregelbewijs verplicht voor alle tweedejaars B-junioren. De spelers worden individueel benaderd, een emailadres is noodzakelijk. Bij LMO worden alle B-junioren gevraagd hun spelregelbewijs te halen. Ook spelers die uitkomen bij de JO15 worden al de kans geboden dit later verplichte spelregelbewijs al te halen. Meer kennis van het voetbalspel, geeft ook meer respect voor en inzicht in het spel zelf.
Kijk ook op: www.voetbalmasterz.nl .
Ook op onze website staat nog meer informatie, klik hier.

Technische staf:

Technisch coördinator: Ramish Reenis – 06-51757974
Trainer JO17-1 (B1): hoofdcoach vacant, assistent trainer: Alwin Bhattoe (alleen op dinsdag), team manager: Michel Collet