L.M.O. JO17

Selectie 2018-2019:

Alle leden L.M.O. geboren in de jaren 2002 en 2003.

Drie keer per jaar worden selectietrainingen gehouden, in augustus, in december en in april. Dan worden nieuwe aanmeldingen in de teams op weerstand (klasse) ingedeeld. Na de winterstop worden de teams zo nodig nog aangepast. Spelers worden derhalve tijdens de competitie zoveel mogelijk in hun eigen team en bijpassende klasse gehouden. Spelers die nog niet in augustus aanwezig zijn, kunnen in principe pas na de winterstop worden ingedeeld. Nieuwe aanmeldingen komen in principe binnen in het team met de vereiste weerstand, zodra er weer plaats is. De trainers bepalen in onderling overleg wat de beste samenstelling is van de teams, maar stabiliteit en eenheid staat voorop. Aanmeldingen worden derhalve steeds aangehouden tot het eerstvolgende selectiemoment, al kan indien het aantal aanmeldingen daartoe aanleiding geeft, ook een tussentijdse selectietraining worden georganiseerd.

Competitie indeling:

De teams die uitkomen in de competitie van de B-categorie, dit zijn alle jeugdteams van L.M.O., spelen eerst een paar bekerwedstrijden en daarna begint de gewone competitie, in twee ronde, een najaarsronde en een voorjaarsronde. Na de najaarsronde wordt bekeken of teams in dezelfde klasse of een andere klasse moeten spelen. Kijk op de kalender, homepage en op deze pagina rechts bovenaan voor de actuele speeltijden.

Eerste jeugd-wedstrijden zijn op zaterdag 1 september 2018.

Op 22 en 29 december en op 5 januari vooralsnog geen wedstrijden.

Eerste trainingen:
JO17-1 begint op zaterdag 11 augustus 2018, tijdstip wordt nog bekend gemaakt.

In mei/juni enkel nog toernooien, bekerwedstrijden en inhaalwedstrijden.

Trainen:

JO17-1: Maandag- en woensdagavond van 19:30 – 21:00 uur.
Verzamelen om 19:15 in kleedkamer 1.
maandag: veld 2 voor
woensdag: veld 2 achter
Instructies via groepsapp gaan boven deze informatie!

In gewone kleren of trainingspak naar L.M.O..
Omkleden naar voetbaltenue in kleedkamer.
Douchen na de training verplicht, dus neem douchespullen en slippers mee.

Alle dagen is er training, behalve tijdens de kerstvakantie.

Einde seizoen: tweede weekend van juni: 8/9 juni 2019.

De KNVB stelt het behalen van het spelregelbewijs verplicht voor alle tweedejaars B-junioren (JO17). De spelers worden ook individueel benaderd, een e-mailadres is noodzakelijk.

Kijk ook op: www.voetbalmasterz.nl .
Ook op onze website staat nog meer informatie, klik hier.

Bij L.M.O. worden alle spelers vanaf JO15 ook gevraagd ieder jaar een aantal (pupillen)wedstrijden te leiden. Zij krijgen daartoe ook een (pupillen)scheidsrechtersopleiding. Zij die willen kunnen ook verder groeien en de verenigingsscheidsrechterscursus volgen. L.M.O. meent dat slechts een speler die eens in de schoenen van een scheidsrechter heeft gestaan, begrijpt wat en hoe een scheidsrechter oordeelt en kan er dan ook meer respect voor opbrengen en slimmer mee omgaan. Het leiden van een wedstrijd wordt dan ook gezien als een onderdeel van de voetbal-vorming van jeugdspelers bij L.M.O.

JO17-1, 2e klasse
Jay van der L.
Curly M.
Kelvin D.
Merouan C.
Davy H.
Dovaldino D.
Soufiane el A.
Liam T.
Cherdion M.
Nour el O.
Amir el H.
Delgiony M.
Jamal A.
Janayro Z.
Liam H.
Omari H.
Sergio N.
Joshua I.
Jovani Z.
Jody C.

Technische staf:

Technisch coördinator:
Trainer JO17-1: Mario Grootfaam
Assistent trainer JO17-1: Amin Hassan