L.M.O. JO17 (B1)

Selectie 2017-2018:

Alle leden L.M.O. geboren in de jaren 2001 en 2002.

Drie keer per jaar worden selectietrainingen gehouden, in augustus, in de herfstvakantie en bij de winterstop en worden nieuwe aanmeldingen nog in de teams op weerstand (klasse) ingedeeld. Na de herfstvakantie en na de winterstop worden de teams zo nodig nog aangepast. Spelers worden derhalve tijdens de competitie zoveel mogelijk in hun eigen team en bijpassende klasse gehouden. Spelers die door vakantie (of andere redenen) nog niet in augustus aanwezig zijn, kunnen in principe eerst in de herfstvakantie worden geplaatst. Nieuwe aanmeldingen komen in principe binnen in het team met de vereiste weerstand, zodra er weer plaats is. De trainers bepalen in onderling overleg wat de beste samenstelling is van de teams, maar stabiliteit en eenheid staat voorop. Aanmeldingen worden derhalve steeds aangehouden tot het eerstvolgende selectiemoment, al kan indien het aantal aanmeldingen daartoe aanleiding geeft, ook een tussentijdse selectietraining worden georganiseerd.

JO17-1 (B1), 3e klasse

de voorlopige indeling van dit team volgt binnenkort

Competitie indeling:

De teams die uitkomen in de competitie van de B-categorie, dit zijn alle jeugdteams van L.M.O., spelen eerst 7 bekerwedstrijden (poule met 8 teams/halve competitie) tot aan de herfstvakantie. In de herfstvakantie worden de teams op sterkte (n.a.v. de resultaten van de beker) ingedeeld voor de normale competitie welke bestaat uit poules van meestal 10 teams die een hele competitie gaan spelen (18 wedstrijden). Kijk op de kalender, homepage en op deze pagina rechts bovenaan voor de actuele speeltijden.

Eerste jeugd-wedstrijden zijn op zaterdag 3 september 2017.

Tot en met de herfstvakantie worden de bekerwedstrijden doorlopen. Vanaf eind oktober begint de reguliere competitie.

Op 23 en 30 december en op 6 januari vooralsnog geen wedstrijden.
In mei/juni enkel nog toernooien, bekerwedstrijden en inhaalwedstrijden.

Trainen:

JO17-1: Dinsdag- en donderdagavond van 18:30 – 20:00 uur.
Verzamelen om 18:15 in kleedkamer 2.
dinsdag: veld 2 voor (gras)
donderdag: veld 1 achter (kunstgras)
Instructies via groepsapp gaan boven deze informatie!

In gewone kleren of trainingspak naar L.M.O..
Omkleden naar voetbaltenue in kleedkamer.
Douchen na de training verplicht, dus neem douchespullen en slippers mee.

Alle dagen is er training, behalve tijdens de kerstvakantie.

Einde seizoen: tweede weekend van juni: 9/10 juni 2018.

De KNVB stelt het behalen van het spelregelbewijs verplicht voor alle tweedejaars B-junioren. De spelers worden individueel benaderd, een emailadres is noodzakelijk. Bij LMO worden alle B-junioren en C-junioren gevraagd hun spelregelbewijs te halen. Ook spelers die uitkomen bij de JO13 worden al de kans geboden dit later verplichte spelregelbewijs al te halen. Meer kennis van het voetbalspel, geeft ook meer respect voor en inzicht in het spel zelf.
Kijk ook op: www.voetbalmasterz.nl .
Ook op onze website staat nog meer informatie, klik hier.

Technische staf:

Technisch coördinator: Mario Grootfaam
Trainer JO17-1 (B1): Ramish Reenis – 06-51757974