L.M.O. JO17 (B1)

Selectie 2017-2018:

Alle leden L.M.O. geboren in de jaren 2001 en 2002.

Drie keer per jaar worden selectietrainingen gehouden, in augustus, in december en in april. Dan worden nieuwe aanmeldingen in de teams op weerstand (klasse) ingedeeld. Na de winterstop worden de teams zo nodig nog aangepast. Spelers worden derhalve tijdens de competitie zoveel mogelijk in hun eigen team en bijpassende klasse gehouden. Spelers die nog niet in augustus aanwezig zijn, kunnen in principe pas na de winterstop worden ingedeeld. Nieuwe aanmeldingen komen in principe binnen in het team met de vereiste weerstand, zodra er weer plaats is. De trainers bepalen in onderling overleg wat de beste samenstelling is van de teams, maar stabiliteit en eenheid staat voorop. Aanmeldingen worden derhalve steeds aangehouden tot het eerstvolgende selectiemoment, al kan indien het aantal aanmeldingen daartoe aanleiding geeft, ook een tussentijdse selectietraining worden georganiseerd.

Competitie indeling:

De teams die uitkomen in de competitie van de B-categorie, dit zijn alle jeugdteams van L.M.O., spelen eerst 3 bekerwedstrijden (poule met 4 teams/halve competitie). Daarna gaan ze gewoon verder met de normale competitie welke bestaat uit poules van in principe 12 teams die een hele competitie gaan spelen (22 wedstrijden). Kijk op de kalender, homepage en op deze pagina rechts bovenaan voor de actuele speeltijden.

Eerste jeugd-wedstrijden zijn op zaterdag 3 september 2017.

Op 23 en 30 december en op 6 januari vooralsnog geen wedstrijden.
In mei/juni enkel nog toernooien, bekerwedstrijden en inhaalwedstrijden.

Trainen:

JO17-1: Dinsdag- en donderdagavond van 18:30 – 20:00 uur.
Verzamelen om 18:15 in kleedkamer 1.
dinsdag: veld 2 voor
donderdag: veld 1 achter
Instructies via groepsapp gaan boven deze informatie!

In gewone kleren of trainingspak naar L.M.O..
Omkleden naar voetbaltenue in kleedkamer.
Douchen na de training verplicht, dus neem douchespullen en slippers mee.

Alle dagen is er training, behalve tijdens de kerstvakantie.

Einde seizoen: tweede weekend van juni: 9/10 juni 2018.

De KNVB stelt het behalen van het spelregelbewijs verplicht voor alle tweedejaars B-junioren (JO17). De spelers worden ook individueel benaderd, een e-mailadres is noodzakelijk.
Bij L.M.O. worden alle junioren gevraagd hun spelregelbewijs te halen. Nieuwe junior spelers die het spelregelbewijs nog niet hebben gehaald, dienen dat alsnog te halen bij L.M.O. want bij L.M.O. wordt vanaf eerste jaars JO15 gevraagd het spelregelbewijs te gaan halen.
Ook spelers die uitkomen bij de pupillen (JO13) worden al de kans geboden dit later verplichte spelregelbewijs al te halen. Meer kennis van het voetbalspel, geeft ook meer respect voor en inzicht in het spel zelf.

Kijk ook op: www.voetbalmasterz.nl .
Ook op onze website staat nog meer informatie, klik hier.

Bij L.M.O. worden alle spelers vanaf JO17 ook gevraagd ieder jaar een aantal (pupillen)wedstrijden te leiden. Zij krijgen daartoe ook een (pupillen)scheidsrechtersopleiding. Zij die willen kunnen ook verder groeien en de verenigingsscheidsrechterscursus volgen. L.M.O. meent dat slechts een speler die eens in de schoenen van een scheidsrechter heeft gestaan, begrijpt wat en hoe een scheidsrechter oordeelt en kan er dan ook meer respect voor opbrengen en slimmer mee omgaan. Het leiden van een wedstrijd wordt dan ook gezien als een onderdeel van de voetbal-vorming van jeugdspelers bij L.M.O.

JO17-1 (B1), 3e klasse

Bilal A.
Gerrit B.
Samuel B.
Halil B.
Joel B.
Jhamille C.
Anderson D.
Soufiane E.
Dylan E.
Shivant K.
Esat K.
Kenith K.
Rishan L.
Rodney N.
Chael O.
Richeldo S.
Gilvan T.

Technische staf:

Technisch coördinator: Mario Grootfaam
Trainer JO17-1 (B1): Ramish Reenis – 06-51757974
Assistent trainer JO17-1 (B1): Mohamed Taheri