L.M.O. JO15 (C1, C2)

Selectie 2017-2018

Alle leden L.M.O. geboren in de jaren 2003 en 2004

Drie keer per seizoen worden selectietrainingen gehouden, in augustus, in de herfstvakantie en bij de winterstop en worden nieuwe aanmeldingen nog in de teams op weerstand (klasse) ingedeeld. Na de herfstvakantie en na de winterstop worden de teams zo nodig nog aangepast. Spelers worden derhalve tijdens de competitie zoveel mogelijk in hun eigen team en bijpassende klasse gehouden. Enkel ten behoeve van het opdoen van wedstrijdervaring in een hogere klasse, kunnen spelers incidenteel ook in een hoger geplaatst team worden ingezet. Spelers die door vakantie (of andere redenen) nog niet in augustus aanwezig zijn, kunnen in principe eerst in de herfstvakantie worden geplaatst. Nieuwe aanmeldingen komen in principe binnen in team met de vereiste weerstand, zodra er weer plaats is. De trainers bepalen in onderling overleg wat de beste samenstelling is van de teams, maar stabiliteit en eenheid staat voorop. Aanmeldingen worden derhalve steeds aangehouden tot het eerstvolgende selectiemoment, al kan indien het aantal aanmeldingen daartoe aanleiding geeft, ook een tussentijdse selectietraining worden georganiseerd.

Trainen

JO15-1 (C1) en JO15-2 (C2): Dinsdag- en donderdagavond van 18:30 – 20:00 uur.
Verzamelen in kleedkamer 5 (JO15-1), 6 (JO15-2).

In gewone kleren of trainingspak naar L.M.O..
Omkleden naar voetbaltenue in kleedkamer.
Douchen na de training verplicht, dus neem douchespullen en slippers mee.

Wees op tijd in de kleedkamer!
Korte briefing om 18:30 en dan gezamenlijk met trainer naar het veld:
dinsdag:
JO15-1: veld 1 (achter)
JO15-2: veld 1 (voor)

donderdag:
JO15-1: veld 2 (achter)
JO15-2:  veld 2(voor)

Alle dagen is er training, behalve tijdens de kerstvakantie.

Einde seizoen: tweede weekend van juni: 9/10 juni 2018.

Competitie indeling:

De teams die uitkomen in de competitie van de B-categorie, dit zijn alle jeugdteams van L.M.O., spelen eerst 7 bekerwedstrijden (poule met 8 teams/halve competitie) tot aan de herfstvakantie. In de herfstvakantie zijn de teams op sterkte (n.a.v. de resultaten van de beker) ingedeeld voor de normale competitie welke bestaat uit poules van meestal 10 teams die een hele competitie gaan spelen (18 wedstrijden). Kijk op de kalender, homepage en op deze pagina rechts bovenaan voor de actuele speeltijden.

Eerste jeugd-wedstrijden zijn op zaterdag 2 september 2017.
Eind oktober begint de reguliere competitie.
Op 23 en 30 december en op 6 januari vooralsnog geen wedstrijden.
In mei enkel nog bekerwedstrijden en inhaalwedstrijden.

Technische staf:

Technisch coördinator: Mario Grootfaam
Trainer JO15-1 (C1):
Trainer JO15-2 (C2):

Indeling:

Voorlopige indeling: Dit betekent dat meteen na de vakantie er nog wijzigingen kunnen plaatsvinden. Ook kan gedurende de bekercompetitie omwille van de prestaties van kind en/of ouder besloten worden het kind in een ander team in te delen. Ook de bijdrage van de ouders telt derhalve mee.

JO15-1 (C1), 2e klasse
de voorlopige indeling van dit team volgt binnenkort

JO15-2 (C2), 4e klasse
de voorlopige indeling van dit team volgt binnenkort

De KNVB stelt het behalen van het spelregelbewijs verplicht voor alle tweedejaars B-junioren. De spelers worden individueel benaderd, een emailadres is noodzakelijk. Bij LMO worden alle B-junioren en ook de C-junioren gevraagd hun spelregelbewijs te halen. Ook spelers die uitkomen bij de JO13 worden al de kans geboden dit later verplichte spelregelbewijs al te halen. Meer kennis van het voetbalspel, geeft ook meer respect voor en inzicht in het spel zelf.
Kijk ook op: www.voetbalmasterz.nl .
Ook op onze website staat nog meer informatie, klik hier.