Aanvoerdersband.com sponsort L.M.O.

Het kan je als bezoeker van ons terrein toch moeilijk zijn ontgaan, maar aanvoerdersband.com, van oud speler van L.M.O. Mark Smith, is een nieuwe sponsor van L.M.O. en daar zijn we trots op!

Aanvoerdersband.com geeft jou de mogelijkheid om je unieke aanvoerdersband zelf te ontwerpen! Hier kan je een logo, teksten en afbeeldingen op plaatsen om zo jouw eigen aanvoerdersband te ontwerpen! Online, gemakkelijk en snel!

Met de online creator kan je zelf bepalen welke kleur band het beste past bij jouw tenue, of welke kleur jij mooi vindt. Je kan ook een wedstrijdband ontwerpen, leuk en origineel voor tijdens een kampioenswedstrijd, reünie of andere aangelegenheid!

De aanvoerdersband is 6cm, 8cm of 10cm breed en gemaakt uit 1 stuk stof. De logo’s worden met zeer hoge kwaliteit in de stof zelf bedrukt. Dit zorgt ervoor dat de banden lang mooi blijft en niet vervaagt tijdens het wassen. De aanvoerdersband is gemaakt van een zachte rekbare polyester stof. Hierdoor past hij zich goed aan, en zit comfortabel om elke arm. De Aanvoerdersband.com band is verkrijgbaar in 3 verschillende maten en dus van klein tot groot beschikbaar voor iedere speler.