Bas Nossent stopt aan het einde van het seizoen als hoofdtrainer L.M.O. zondag

L.M.O. en hoofdtrainer Bas Nossent hebben in onderling overleg besloten om de samenwerking aan het einde van het seizoen te beëindigen. Bas Nossent is dan vier seizoenen de hoofdtrainer geweest van de zondag selectie van L.M.O..

Alle vier de seizoenen onder het hoofdtrainerschap van Bas Nossent is L.M.O. 1 zondag actief geweest in de 3e klasse. De doelstelling om van L.M.O. weer een stabiele 3de klasser te maken is in deze periode dus ruimschoots bereikt.

Bas Nossent: “Ik ben trots dat ik vier seizoenen hoofdtrainer heb mogen zijn bij L.M.O.. L.M.O is een mooie club en met de mensen om mij heen hebben we als staf op technisch, tactisch en organisatorisch gebied veel bereikt. De huidige selectie is een prima jonge talentvolle groep waar L.M.O. de komende seizoenen nog veel plezier aan kan beleven. Ik zal zeker in het voetballen actief blijven, maar in welke rol dat is en waar, daar denk ik komende periode over na. Ik ga tot het einde van het seizoen met veel plezier nog aan de slag bij mijn club L.M.O. en hoop het seizoen en de periode af te kunnen sluiten met een prijs.”