Bloed, zweet en tranen in 1ste wedstrijd L.M.O. G1

Het G team mocht de voorjaarscompetitie vandaag beginnen tegen promovendus h.v.v. Hercules uit Den Haag. Afgelopen weekend hadden trainer John v.d. L, John P & Goran deze ploeg al bekeken toen zij tegen TransvaliaZW speelden. En wat daar geconstateerd was werden de boys van LMO vooraf voor gewaarschuwd. De tegenstander zou spelen met 5 man achterin en loeren op counterkansen. John hamerde er dus ook op dat er veel “getikt” moest worden.

Het wedstrijdbeeld was duidelijk een veld overwicht voor LMO maar steeds bleek de defensieve muur van Hercules onbreekbaar. In de 19e minuut schiet de doelman van Hercules de bal ver naar voren, Hans vergist zich in de stuit van de bal op het best harde en gladde veld en de Hercules spits maakt dankbaar gebruik van dit foutje en LMO kijkt tegen een 1-0 achterstand aan. Meteen willen de trainers van LMO de tactiek omzetten en nog aanvallender gaan spelen echter lijkt het of de spelers dit niet begrijpen en gebeurt er verder niet veel meer tot de rust.

In de rust uit vooral keeper Marcus zijn onvrede over het vertoonde spel van LMO en wordt door John de opstelling omgezet in 3-3-2.

In de 2e helft wordt het overwicht van LMO steeds duidelijker zichtbaar. Aanval na aanval gaat richting Haags doel, het duurt echter tot de 12e minuut voor de Haagse muur wordt gebroken. Richciano is het die de gelijkmaker binnen schuift. In de 16e minuut neemt LMO dan door Raymond Appiah verdient de leiding 1-2. 2 minuten later is het weer raak 1-3 als na een mooie combinatie Eddie van Triet de bal langs de keeper tikt. Hercules is echter nog niet van plan om op te geven en uit hun eerste aanval na rust is het zowaar in de 23e minuut ineens weer 2-3. Een paar minuten spanning weer waarin keeper Marcus een schot van Hercules met zijn voet pareert na een slippertje van Stefan. 2 minuten voor tijd beslist Julian Lampen het duel in LMO voordeel. Een hoge voorzet neemt hij op de borst, even controleren met de rechter knie en met links langs de keeper binnen tikken, 2-4.

h.v.v. Hercules G1 – rvv LMO G1  2-4
1x Julian Lampen
1x Eddie van Triet
1x Raymond Appiah
1x Richciano Bontes