ClubCollect is gestart met innen contributie L.M.O.

logo_favClubCollect is in opdracht van L.M.O. gestart met het innen van de contributie van het seizoen 2016 – 2017. ClubCollect zal per brief, SMS en email contact opnemen met alle leden die contributie moeten betalen.

De betaalverzoeken worden verstuurd via een brief, SMS en email.  Op de factuur staat uitgelegd op welke manier de contributie betaald kan worden. Een makkelijke manier hiervoor is door op een link te klikken in de SMS of de email. Je komt dan op je persoonlijke betaalpagina van ClubCollect. Hier kun je kiezen om je contributie in één keer te betalen of in vier termijnen. De betalingen verlopen via automatische incasso of via iDEAL en zijn daarom 100% veilig. Uiteraard kun je je contributie ook op de oude vertrouwde manier betalen op rekeningnummer NL67 INGB 0003267423 t.n.v. Voetbalvereniging Linker Maas Oever. LET OP: De contributie of een termijn van de contributie moet binnen 4 weken betaald zijn.

Vragen over de contributie kun je stellen via je persoonlijke betaalpagina aan de penningmeester van L.M.O.. Je kunt ook een email sturen aan secretaris@rvvlmo.nl.

Heb je geen brief, SMS of email ontvangen en ben je wel contributieplichtig, neem dan contact op met L.M.O.. Misschien beschikken wij niet over de juiste gegevens.