ClubCollect is gestart met innen contributie L.M.O. seizoen 2017-2018

ClubCollect is in opdracht van L.M.O. per direct gestart met het innen van de contributie van het seizoen 2017 – 2018. Op deze manier bieden wij alle leden de mogelijkheid om voorafgaand aan de start van het nieuwe seizoen afspraken met ons te maken wanneer en op welke manier de contributie voor dit seizoen betaald gaat worden.

Met ingang van dit nieuwe seizoen hanteren wij nieuwe contributiebedragen. Klik hier voor het nieuwsbericht over het verhogen van de contributie en onze redenen. Dit nieuwsbericht is op 1 juni gecommuniceerd aan onze leden via onze internetsite.

ClubCollect zal per brief, SMS en email contact opnemen met alle leden die contributie moeten betalen. Op de factuur staat uitgelegd op welke manier de contributie betaald kan worden. Een makkelijke manier hiervoor is door op een link te klikken in de SMS of de email. Je komt dan op je persoonlijke betaalpagina van ClubCollect. Hier kun je kiezen om je contributie in één keer te betalen of in vier termijnen. De betalingen verlopen via automatische incasso of via iDEAL en zijn daarom 100% veilig. Uiteraard kun je je contributie ook op de oude vertrouwde manier betalen op rekeningnummer NL67 INGB 0003267423 t.n.v. Voetbalvereniging Linker Maas Oever. LET OP: De contributie of een termijn van de contributie moet binnen 4 weken betaald zijn.

Vragen over de contributie kun je stellen via je persoonlijke betaalpagina aan de penningmeester van L.M.O.. Je kunt ook een email sturen aan secretaris@rvvlmo.nl.

Heb je geen brief, SMS of email ontvangen en ben je wel contributieplichtig, neem dan contact op met L.M.O.. Misschien beschikken wij niet over de juiste gegevens.