De jeugd van L.M.O. start weer met trainen!

Op verzoek van en in afstemming met de gemeente Rotterdam, het RIVM en NOC*NSF mag de jeugd t/m 18 jaar onder begeleiding weer gaan trainen op ons terrein. We hebben ons wel aan een aantal belangrijke regels te houden. Lees daarom dit bericht goed door.

Op maandag- en woensdagavond om 18.00 uur zal er een training worden georganiseerd voor de jeugd t/m 12 jaar. De eerste training is op woensdag 29 april

Op dinsdag- en donderdagavond om 19.00 uur zal er een training worden georganiseerd voor de jeugd van 13 t/m 18 jaar inclusief ons gehele meidenteam. De eerste training is op donderdag 30 april.

Voor het organiseren van de trainingen handelt L.M.O. volgens het Protocol Verantwoord sporten kinderen en jeugd van het NOC*NSF. Onze vrijwilligers zijn allemaal gevraagd dit protocol te lezen en regels uit het protocol op te volgen. Wij adviseren ouders/verzorgers/begeleiders om dit protocol ook te lezen. Het protocol bevat ook voor de kinderen en voor jullie belangrijke adviezen. Klik hier voor het protocol.    

Een paar belangrijke regels uit het protocol waar we ons aan gaan houden:

  • Ben je verkouden, hoest je, heb je het benauwd of heb je koorts, dan mag je niet deelnemen aan de trainingen en naar L.M.O. komen. Ook als iemand bij jou thuis deze klachten heeft of het coronavirus heeft, mag je niet naar L.M.O. komen;
  • De kantine en de kleedkamers zijn gesloten. Kom dus in sportkleding naar L.M.O. toe en na de training moet je thuis douchen. Neem zelf een flesje water mee om uit te drinken. Je flesje water mag je niet delen met een teamgenoot. Alleen in geval van ‘hoge nood’ kun je onder begeleiding gebruik maken van een toilet in kleedkamer 5 of 6.
  • Kom niet eerder dan 10 minuten voor aanvang van de training naar L.M.O.. Na de training moet je direct ons terrein verlaten.
  • Ben je tussen de 13 en 18 jaar, dan moet je 1,5 meter afstand houden tot alle andere personen, dus ook tot de begeleiders, de trainers en je medespelers. Ben je nog geen 13 jaar, dan is deze afstandsbeperking onderling niet aan de orde.
  • Ouders/verzorgers/begeleiders hebben voor, tijdens en na de training geen toegang tot ons terrein. Wij verzoeken u de kinderen voor de ingang van ons terrein aan de Smeetslandseweg af te zetten. Begeleiders zullen de kinderen daar opvangen en begeleiden naar het veld. Na de training brengen de begeleiders de kinderen terug naar de uitgang van ons terrein. U kunt de kinderen op deze plek weer ophalen.

Wij zijn blij dat de jeugd als eerste weer mag gaan sporten. Laten we vooral ons gezonde verstand gebruiken en de regels opvolgen. Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle zodat we straks allemaal weer mogen gaan voetballen en (competitie)wedstrijden kunnen gaan spelen.