De L.M.O. clubdag was weer een succes!

clubdagOp zaterdag 15 oktober hield LMO haar tweede clubdag, een voortzetting van een vorig jaar ingezette traditie om alle jeugdteams aan de vereniging en de ouders/verzorgers te presenteren.

Al vroeg waren leden van het jeugdbestuur aan de slag om het terrein voor te bereiden, ballonnen op te blazen en het veld aan te kleden.

Alle teams vanaf de mini pupillen tot en met de B-junioren gingen eerst op de foto en daarna werden alle spelers van ieder team voorgesteld aan het talrijk opgekomen publiek. De tribune zat vol en mensen moesten ook blijven staan naast de tribune. Alle trainers gingen met hun team mee en het was één grote happening, met onze eigen huis-DJ. Popcorn, suikerspin en luchtkussen maakten de feestelijkheden compleet.

Dit jaar hadden we ook de gelegenheid om de scheidsrechters als team neer te zetten. Dat wordt wel eens vergeten, maar iedere zaterdag is er een groep van scheidsrechters en het wedstrijdsecretariaat actief om de wedstrijden in goede banen te leiden. Meestal begint dat met voorbereidend werk in de week ervoor, maar de dag zelf is altijd hectisch. Dus kijk zeker naar deze foto en onthou deze gezichten.

Van bijna alle teams hebben we nu een teamfoto, maar omdat het herfstvakantie was, ontbreken er toch nog enkele mensen op die foto. Op de website zal daarom nog in de loop van de tijd de foto’s worden aangepast met een meer volledig exemplaar.

De dag was geslaagd, ondanks het miezerig weertje, was er een meer dan gemiddelde levendigheid op LMO. Dank aan weer alle vrijwilligers die dit mogelijk hebben gemaakt!

Klik hier voor de foto’s.