Doelpuntrijke 1ste dag Theo van Mourik Memorial Tournament

Op de donderdagavond zijn de eerste twee wedstrijden gespeeld op het Theo van Mourik Memorial Tournament. Door de werkzaamheden aan veld 2, het ontbreken van lichtmasten en jeugdteams die moesten trainen op Varkenoord, oogde de start van het toernooi wat chaotisch. De organisatie had de touwtjes gelukkig strak in handen, waardoor tot tevredenheid de 1ste wedstrijden gespeeld konden worden.

Op veld 1 van L.M.O. speelde L.M.O. 1 tegen 3de klasser Zestienhoven. Zestienhoven was de 1ste helft een stuk beter en vooral aanvallend zeer sterk. Er werd gerust met een tussenstand van 1-3 in het voordeel van Zestienhoven. Na een aantal wissels oogde L.M.O. de 2de helft de betere ploeg. Er werden kansen gecreëerd, maar uiteindelijk wist L.M.O. kort voor tijd maar 1x te scoren. Eindstand 2-3.

Op het door de UEFA gecertificeerde grasveld van IJ.v.v. De Zwervers werd de wedstrijd IJ.v.v. De Zwervers 1 tegen OSV Oud-Beijerland 1 gespeeld. In de rust stond het 1-4 voor de Oud-Beijerlanders. Na rust kwam IJ.v.v. De Zwervers sterk terug tot 3-4 en was het wachten op de gelijkmaker. IJ.v.v. De Zwervers was sterker dan Oud-Beijerland maar wist op een enkele kans na niet echt gevaarlijk te worden. Eindstand 3-4.

Op zaterdag zal de strijd om de winst van het Theo van Mourik Memorial Tournament verder gaan. Om 12.30 speelt Zestienhoven tegen Oud-Beijerland en om 15.00 uur speelt L.M.O. tegen IJ.v.v. De Zwervers. Beide wedstrijden worden gespeeld op het terrein van L.M.O.. Voor degene die er een L.M.O. dag van wil maken hebben we om 9.30 uur de voorwedstrijd L.M.O. JO15-1 tegen Feyenoord MO15-1. Om 12.00 uur speelt L.M.O. 2 haar 1ste vriendschappelijke wedstrijd tegen IJ.v.v. De Zwervers 2 bij IJ.v.v. De Zwervers en vanaf de rust van de wedstrijd van L.M.O. 1 is er live muziek in de kantine.

 

Bewaren