Doorgeven emailadres en mobiel nummer!

icon-vignet-club-app-wedstrijdzaken-1De nieuwe ontwikkelingen staan niet stil. Van alle leden hebben we een mobiel nummer en een werkend emailadres nodig.

mobiel nummer

Op dit moment heeft iets minder dan 10% van onze leden nog geen mobiel nummer doorgegeven en we weten niet of we van iedereen het juiste mobiele nummer hebben. Voor jeugdleden, als je geen eigen mobiel nummer hebt, geef dan het nummer van je vader/moeder/verzorger door.

Via het mobiele nummer kunnen we je bij noodgevallen bellen, maar ook kun je zo deelnemen aan de groepsapp, het platform waarbij je de laatste instructies krijgt voor trainingen en wedstrijden.

emailadres

Op dit moment heeft iets minder dan 15% van onze leden nog geen emailadres doorgegeven en we weten niet of we van iedereen het juiste emailadres hebben. Voor jeugdleden, als je geen eigen emailadres hebt, geef dan het emailadres van je vader/moeder/verzorger door. Overigens hebben de meeste jeugdigen steeds vaker een eigen emailadres, van school.

Het emailadres is vereist omdat de KNVB en daaraan verbonden organisaties (zoals Sportlink) via de email werken. Je kunt dan straks op je mobiele telefoon handige app’s gebruiken waarmee je nog beter op de hoogte blijft van de voetbalzaken. Ook zal de pascontrole straks digitaal gebeuren en niet meer met fysieke pasjes. Als trainer vul je dan op de app de aanwezige spelers in, de scheidsrechter controleert het via de app. Geen pasjes meer die je vergeten kunt.

http://sportlink.m15.mailplus.nl/genericservice/code/servlet/React?encId=GnZW9XjNcd3svGB&actId=315294306&command=openhtml

Verzoek

Daarom aan jullie het verzoek om je correcte telefoonnummer en emailadres door te geven, bij voorkeur per email aan secretaris@rvvlmo.nl, maar het mag ook via: https://rvvlmo.nl/lid-worden/updateformulier-lmo/