Pasfoto’s, nieuw adres en andere wijzigingen

Ook dit jaar blijken diverse leden onbereikbaar. Reden? De gegevens zoals in de ledenadministratie opgenomen is niet altijd juist gebleken. Het telefoonnummer klopt niet (meer), e-mailadres, indien al aanwezig, blijkt niet te werken, en post wordt ook al niet op gereageerd.

Bij de meeste leden is er echter ook sprake van onvolledige informatie. We willen steeds meer via e-mail en via whatsapp gaan communiceren, mensen bellen op hun mobiel indien nodig, dus hebben we naast een actueel adres, ook een e-mailadres en mobiel telefoonnummer nodig.

Leden die in augustus 2015 van L.M.O. geen bewaarnummer “Maasoevertje” hebben gehad, doen er goed aan hun huidige adres nog eens door te geven. Tenzij je zeker weet dat L.M.O. je e-mail en je nummer van je mobiel heeft, kun je dat beter nog een keertje doorgeven, zodat we die gegevens kunnen verwerken in Sportlink. Dus bij twijfel nog een keertje doorgeven via onze speciale pagina:

https://www.rvvlmo.nl/updateformulier/.

Wijziging van de gegevens kan alleen indien je ook je naam en roepnaam doorgeeft, met juiste geboortedatum.

Pasfoto’s

Veel leden hebben lange tijd geleden eens een pasfoto afgegeven, deze is echter verouderd. We willen graag een recente pasfoto! jeugdleden die van E naar D gaan, dienen een KNVB-pas te krijgen en daarvoor is een pasfoto nodig. Verder dient de pasfoto gelijkend te zijn. Sommige jeugdleden hebben nog een babyfoto op hun pasje staan, dus die zijn aan vervanging toe.

De KNVB heeft van de volgende leden dringend een pasfoto nodig, anders geen geldige spelerspas:
– Oguzhan A1
– Abdelouahid B1
– Ilias B1
– Hasan B1
– Salah B1
– Edilson B1
– Berkan B1
– Shendimar D
– Ruchen D
– Belemir D
– Loubna D
– Jovani D
– Jamal D

De pasfoto kan worden afgegeven aan Romy Koorneef (JB) of Marcel van der Meulen (HB).
Andere spelers kunnen de foto ook Uploaden via de volgende link:

https://www.rvvlmo.nl/updateformulier/

Uploaden van pasfoto kan alleen indien je ook je naam, roepnaam en juiste geboortedatum doorgeeft.

Alvast onze dank!