E1 wordt 5e in finale in Duitsland

logo_duitstoernooiL.M.O. E1 maakt een bewogen jaar door.

De in de 4e klasse gestarte ploeg is uiteindelijk op een mooie 2e plek geëindigd in de 3e klasse met 8 punten achterstand op RVVH en ongelooflijk hoog aantal gemaakte doelpunten van 101.
Zo werd verder afgelopen zaterdag in Monster tegen Haagse Hout ook nog eens voor het eerst in de geschiedenis door een jeugdploeg van L.M.O. de KNVB beker gepakt.

Vrijdag vertrok de formatie van Robbie naar een groot en goed bezet internationaal jeugdtoernooi in Midden-Duitsland waar ze deelnemen aan de SFG-Cup 2015. Wij zijn in een erg sterke poule ingedeeld met de volgende ploegen: 1. FC Eschborn U11, MTV Engelbostel/Schulenberg U11, FC Thurubfeb Jena U10 en Viktoria E2.

Zie ook: http://www.sfg-turniere.de/.

L.M.O. E1 is op vrijdagochtend richting hun jeugdherberg vertrokken en na een reis van ongeveer 7 uur aangekomen op de bestemming. Op zaterdag waren de voorrondes die E1 heeft gewonnen, ze werden eerste in hun poule, en op zondag speelden ze de finale’s. Daarmee behaalden ze uiteindelijk een mooie 5e plaats van de 15.

De clubs die uit Nederland meedoen zijn verder allemaal Hoofdklasse clubs waardoor het een interessant toernooi was voor de volgende spelers van E1 en E2( Imro, Hicham, Rai-di, Fortune, Mellivy, Ruilmer, Randy, Aymane en Dimitiri). Het zijn daarom ook een aantal heel interessante en leerzame dagen geworden; wat nog lang de geschiedenisboeken in zal gaan.