Ed van der Mooren teammanager selectie L.M.O. en adviseur bestuur

Ed van der Mooren is toegetreden tot de technische staf van L.M.O. als teammanager. Samen met Rob Verkaik zal Ed verantwoordelijk zijn voor alle niet voetbaltechnische taken om op deze manier de technische staf en de spelers optimaal te kunnen laten presteren. Daarnaast zal Ed gevraagd en ongevraagd het bestuur van L.M.O. adviseren over lopende zaken zoals de verhuizing van L.M.O. naar de nieuwe accommodatie.

Ed is oud voorzitter van Lombardijen en FC IJsselmonde. Samen met o.a. L.M.O. 1 speler Mark van Zanten heeft hij Lombardijen 1 op de voetbalkaart gezet. Op het hoogtepunt werd op een haar na promotie naar de 1ste klasse gemist. Buiten het veld heeft Ed o.a. een belangrijke rol gespeeld in de fusie tussen Lombardijen, Maasstad Tediro en DHZ (FC IJsselmonde). Daarnaast voerde Ed de de gesprekken met de gemeente Rotterdam over de nieuwe accommodatie van FC IJsselmonde en de inrichting daarvan. Halverwege het seizoen 2018-2019 heeft Ed vanwege interne strubbelingen moeten besluiten om per direct te stoppen als voorzitter van FC IJsselmonde.

L.M.O. is erg blij om een brok ervaring aan de club toe te kunnen voegen​. L.M.O. had het binden van Ed hoog op het verlanglijstje staan nadat zich al 4 oud spelers van FC IJsselmonde vlak voor het einde van de overschrijvingsperiode hadden aangemeld voor de selectie van L.M.O..​ Het bestuur van L.M.O. kent Ed als een bevlogen en ervaren voorzitter met hart voor de club, hard werkend en loyaal. Wij zijn blij dat Ed in zo een korte tijd een goed gevoel over L.M.O. heeft gekregen en dat hij belangrijke taken voor L.M.O. gaat oppakken. Wij wensen Ed heel veel plezier bij onze club en hebben zin de samenwerking.