Endenburg Elektrotechniek sponsort € 500,- aan L.M.O.

endenburgVrijdag 22 april jl. heeft Endenburg Elektrotechniek L.M.O. mogen verrassen met een mooie schenking van € 500,-. Uiteraard zijn wij Endenburg zeer dankbaar voor deze mooie financiële ondersteuning.

Endenburg maakt jaarlijks een bedrag over aan een goed doel. De afgelopen jaren was dit steeds één doel, uitgekozen door de directie. Dit keer werd het anders aangepakt: in december 2015 konden de medewerkers van Endenburg aangeven aan welk goed doel zij in 2016, namens Endenburg Elektrotechniek, een bedrag wilden schenken. Uit al deze voorgedragen goede doelen zijn tijdens de jaarlijkse kerstborrel in december vijf goede doelen getrokken. De “gelukkigen” waren:

  • Foto EndenburgL.M.O.
  • Clini Clowns
  • Scouting “Sint Joris” uit Ridderkerk
  • Hartstichting
  • Stichting ALS

De kernspecialiteiten van Endenburg Elektrotechniek zijn: het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van (complexe) elektrotechnische systemen en installaties op het gebied van licht, energie, beveiliging, besturing, regeling e.d. Endenburg opereert met name in de marktsectoren Industrie (installaties t.b.v. processen) en Utiliteit (installaties t.b.v. gebouwen, kantoren e.d.). Daarbij is Endenburg ook leverancier van professionele systemen voor noodstroomvoorziening.

http://www.endenburg.nl/index.php