LMO levert kampioenen!

Afgelopen seizoen zijn alle eerste jeugdteams van de bovenbouw kampioen geworden.

  • JO17-1 won op 23 mei 2018 thuis de beslissende wedstrijd van Rhoon en stelde daarmee het kampioenschap veilig. De nummer twee, CKC kon hen daardoor niet meer inhalen.
  • JO15-1 won al haar wedstrijden en won op 23 mei 2018 tegen de nummer twee Charlois en daarmee stelde zij hun kampioenschap boven alle twijfel veilig.
  • JO13-1 won op 9 juni haar laatste en beslissende wedstrijd tegen de nummer twee VVOR en stelde daarmee het kampioenschap veilig.

Met deze reeks is er voor zover bekend bij L.M.O. een unieke prestatie neer gezet en uiteraard hebben we dat goed gevierd.

Bij de onderbouw is onze JO11-1 is uiteindelijk tweede geworden. Daarnaast is onze JO11-3 virtueel kampioen (Zij staan samen met RVVH JO11-3 aan kop, RVVH met een beter doelsaldo, maar op 19 mei is er een wedstrijd tussen RVVH en L.M.O. gestaakt bij een stand van 1-2, in het voordeel van L.M.O. Als die stand wordt meegenomen, is L.M.O. ook hier kampioen. Voor ons is JO11-3 daarom al onze kampioen).

Omdat de KNVB geen standen meer bijhoudt van de JO9 weten we uiteraard niet of ze kampioen zijn, maar wij weten dat ze het gewoon heel goed hebben gedaan.

L.M.O. is trots op haar spelers.

L.M.O. toont wederom aan de moeite waard te zijn!