Ettore da Silva seizoen 2021-2022 nieuwe trainer L.M.O. 2; Mario Grootfaam stopt

Met ingang van het seizoen 2021-2022 zal Ettore da Silva de nieuwe trainer zijn van L.M.O. 2. Mario Grootfaam, de huidige trainer van L.M.O. 2, heeft het bestuur laten weten te gaan stoppen.

L.M.O. is blij dat we kort na de mededeling van Mario snel hebben kunnen schakelen en dat Ettore de nieuwe trainer wordt. Ettore is al meer dan 10 jaar verbonden aan de club, als oud selectiespeler, speler van de veteranen (maar van welk ander team niet), Technisch Jeugdcoördinator van de onderbouw en in diverse andere vrijwillige functies. Wij kennen Ettore als een echt voetbaldier die het liefst 7 dagen per week op de club actief is en met het voetbalspelletje bezig. Ettore kent L.M.O. en de jongens waar hij mee gaat werken als geen ander. We rekenen dan ook op een succesvol vervolg in deze nieuwe vorm van samenwerking.

De komst van Ettore betekent wel dat we afscheid gaan nemen van Mario. Ook Mario mag een echte L.M.O.’er genoemd worden die zich ook jaren met veel passie en ambitie heeft ingezet voor de club in diverse vrijwillige functies. We zijn Mario erg dankbaar voor zijn inzet en we gaan zeker nog passend afscheid van hem nemen.