Extra coronamaatregelen en gevolgen voor L.M.O.

Het kabinet heeft maandagavond 28 september een aantal extra maatregelen aangekondigd om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Deze extra maatregelen gaan in vanaf dinsdag 29 september 18.00 uur en gelden minimaal voor de komende drie weken.

We mogen blijven voetballen en trainen, maar moeten ons aan de volgende extra maatregelen houden:

 • De kantine van L.M.O. is gesloten. Neem zelf iets te drinken mee voor tijdens of kort na de wedstrijd;
 • Er is geen publiek (ouders, verzorgers, familie, supporters etc) meer toegestaan bij trainingen en wedstrijden:
  • Wij verzoeken u de kinderen voor de ingang van ons terrein aan de Smeetslandseweg af te zetten. Begeleiders zullen de kinderen daar opvangen en begeleiden naar het veld. Na de training of wedstrijd brengen de begeleiders de kinderen terug naar de uitgang van ons terrein. U kunt de kinderen op deze plek weer ophalen;
  • Bij uitwedstrijden van jeugdspelers (t/m 19 jaar) vallen de benodigde chauffeurs onder de teambegeleiding. Zij vallen dus niet onder de regel voor toeschouwers en mogen blijven kijken naar de wedstrijd;
  • Als jeugdspelers (t/m 19 jaar) sporten op de eigen accommodatie dan vallen de chauffeurs niet onder de teambegeleiding. Zij worden dan als toeschouwer gezien en mogen dus niet blijven kijken naar de training/wedstrijd.

Vanwege deze extra maatregelen doen wij het volgende verzoek aan alle bezoekers van het terrein van L.M.O.:

 • Wij verzoeken onze eigen en bezoekende jeugdspelers (t/m 19 jaar) in sportkleding naar L.M.O. toe te komen en na de training of wedstrijd thuis te douchen. Er is alleen in nood een kleedkamer en toilet beschikbaar.
 • Wij verzoeken teams om binnen 30 minuten na de wedstrijd ons terrein te verlaten.
 • Ben je verkouden, hoest je, heb je het benauwd of heb je koorts, dan mag je niet deelnemen aan de trainingen en wedstrijden en naar L.M.O. komen. Ook als iemand bij jou thuis deze klachten heeft of het coronavirus heeft, mag je niet deelnemen aan trainingen en wedstrijden;
 • Houd op ons terrein 1,5 meter afstand, was vaak je handen, hoest en nies in je elleboog en ga weg als het te druk is!

Voor meer informatie over de coronamaatregelen op het terrein van L.M.O. kun je contact opnemen met het bestuur via de mail (secretaris@rvvlmo.nl).

Voor meer informatie over de coronamaatregelen en het voetbal kunt u de site van de KNVB bezoeken (www.knvb.nl).

Voor meer informatie over de aangescherpte maatregelen om de verspreiding van het coronavirus terug te dringen kijkt u op de site van de Rijksoverheid (www.rijksoverheid.nl) of op de site van het RIVM (www.rivm.nl).