FIFA15 Toernooi

20141022 L.M.O. FIFA15 toernooi2

Op woensdag 22 oktober vanaf 12:00 uur tot ongeveer 17:00 uur wordt er op L.M.O. een FIFA15 toernooi georganiseerd voor de jeugdspelers van L.M.O.. Er kunnen maximaal 40 kinderen meedoen. Deelnamekosten 12,50 euro pp.

Zie folders en flyers of meldt je aan bij leden van de activiteitencommissie.

Oproep aan de ouders en verzorgers:

L.M.O. organiseert samen met Mars Games Events een evenement met het nieuwe spel FIFA 15.  Aan het evenement kunnen maximaal 40 kinderen deelnemen. Het evenement zal plaatsvinden op woensdag 22 oktober om 12:00 uur.

Het wordt een spectaculaire middag voor de kinderen met Xbox360 of Playstation 4. Deelnemende kinderen worden verdeeld middels loting en het spel kan beginnen met een poulefase. Iedereen speelt 3 of 4 wedstrijden in de poulefase.

Vervolgens gaan de nummer 1 en 2 van iedere poule door naar de knock-out fase. Daarnaast is het net als in de Champions League, en blijven 2 deelnemers over voor de finale. Er zal ook een troostfinale tussen de nummer 3 en 4 plaatsvinden.

De nummers 1,2 en 3 krijgen een beker van het FIFA 15 toernooi. In totaal zal het hele toernooi ongeveer 4 uur duren en er kunnen maximaal 40 kinderen deelnemen.

Ook is er de mogelijkheid om uw kind op te geven voor een lunch.

De kosten voor deelname aan dit evenement zijn €12.50 per kind + diner/avond eten voor €2.50 per kind en dient tijdens de aanmelding betaald te worden.

De kinderen zullen het erg naar hun zin hebben en het zal een spannende en gezellige middag worden!

Vriendelijk verzoeken wij u de onderstaande strook in te vullen en uiterlijk 1 oktober in te leveren bij het jeugdsecretariaat (in de kantine rechts bij binnenkomst). Uiteraard kunt u meerdere kinderen opgeven.

Wij hopen op veel enthousiasme en een grote opkomst! Let wel op: Er is een beperkt aantal plaatsen en….. VOL = VOL..!!!! Dus meldt uw kind snel aan.