Fred van Zon met ingang van seizoen 2016-2017 hoofdtrainer L.M.O.

Fred van Zon is met ingang van het seizoen 2016-2017 de nieuwe hoofdtrainer van L.M.O.. Van Zon, nu nog actief als trainer van v.v. Lekkerkerk 1, is eerder hoofdtrainer geweest van L.M.O., maar ook onder andere van DRL, CVV-Mercurius en DEH-Musschen.

Aan belangstelling voor de vacature van hoofdtrainer had L.M.O. niet te klagen. Er kon gekozen worden uit 16 sollicitanten. Uiteindelijk is de keuze gevallen op Van Zon vanwege zijn bewezen kwaliteiten als trainer, sterke persoonlijkheid, zijn bekendheid met de cultuur van de club en de manier waarop hij met een diverse groep aan spelers om kan gaan. L.M.O. kijkt uit naar wederom een goede samenwerking.

Van Zon is de opvolger van Reenis, die vanwege ontwikkelingen in zijn privéleven een stap terug gaat doen als hoofdtrainer. Reenis blijft wel actief als Technisch Jeugdcoördinator van de bovenbouw van L.M.O..

L.M.O. 1 staat momenteel op de 5de plaats in de 4de klasse F en houdt de ambitie om, via de nacompetitie, dit seizoen nog te promoveren naar de 3de klasse.