Fred van Zon ook seizoen 2021-2022 hoofdtrainer L.M.O.  

L.M.O. heeft in een vroeg stadium besloten om de overeenkomst met hoofdtrainer Fred van Zon met nog eens een seizoen te verlengen. Op dit moment weten we nog niet of we dit seizoen als verloren moeten beschouwen. Moeten we ons al gaan richten op het seizoen 2021-2022 of moeten we de 2de helft van dit seizoen nog gaan strijden om de punten? In beide gevallen willen we ons focussen op het voetbal en niet op de randzaken. Door nu te verlengen met Van Zon geven we aan iedereen duidelijkheid.

Van Zon zal het seizoen 2021-2022 zijn zesde seizoen ingaan als hoofdtrainer van L.M.O.. L.M.O. en Van Zon hebben een sterke band met elkaar, werken graag en goed samen en hebben vertrouwen in een succesvolle sportieve toekomst. Van Zon zal het seizoen 2021-2022 ook Technisch Jeugdcoördinator zijn van de bovenbouw van de jeugd. Een belangrijk doel is om eigen jeugd door te laten stromen naar de selectie van L.M.O..

L.M.O. heeft de intentie om ook met de overige leden van de technische staf op korte termijn te verlengen. De gesprekken hierover worden gepland.