Fred van Zon verlengt, ook groot deel technische staf L.M.O. gaat door

11 gespeeld 33 punten. Als je alleen doet aan scorebordjournalistiek dan moet je wel tevreden zijn over Fred van Zon, de hoofdtrainer van L.M.O.. Maar L.M.O. is om meerdere redenen erg tevreden over het werk van de hoofdtrainer en zijn technische staf. De sfeer bij zowel L.M.O. 1 als 2 is goed, de technische staf tevreden en er wordt met elkaar hard en kundig gewerkt aan een resultaat. Na magere jaren draait L.M.O. eindelijk in de gewenste top van de 4de klasse mee en we willen graag promoveren. Dit is ook de wens van Fred van Zon. Oogsten van wat we de afgelopen jaren stap voor stap samen met elkaar hebben opgebouwd. L.M.O. en Van Zon hebben een sterke en innige band, werken graag samen en hebben vertrouwen in een positieve toekomst. Om deze redenen zal Fred van Zon ook in het seizoen 2020-2021 de hoofdtrainer van L.M.O. zijn.

In navolging van Fred van Zon heeft ook een groot deel van zijn technische staf al een ‘ja’ gegeven op het volgende seizoen. Keeperstrainer Ton Smoorenberg, verzorger Rein Tijssen, grensrechter Fred van Zeelst en teammanagers Ed v.d. Mooren en Rob Verkaik zijn ook het seizoen 2020-2021 actief aan de Smeetslandseweg. Met Mario Grootfaam, trainer van L.M.O. 2 volgt in januari nog een tweede gesprek. Zo ook met de teammanager van het 2de elftal, Paul Brouwer.

L.M.O. is zeer tevreden dat in een vroeg stadium een groot deel van de technische staf is vastgelegd voor het volgende seizoen. Dit geeft rust en nu kan er doorgewerkt worden aan een goed resultaat.