Gezocht: Trainers voor de jeugd van L.M.O.

Het voetbalseizoen is al weer bijna 3 maanden bezig en wekelijks komen er nog nieuwe jeugdleden bij L.M.O. binnen lopen. We zijn hier zeer blij mee, want dit betekent dat wij bij L.M.O. met de jeugd op de goede weg zijn.

Ouders brengen hun kinderen dan ook graag naar L.M.O., vaak omdat hun vriendjes er al spelen of omdat ze positieve verhalen hebben gehoord.

Meer jeugd wil zeggen dat de vereniging groeit en dat is zonder meer positief, want meer leden betekent meer voetbal.

Meer jeugd brengt ook een aantal uitdagingen met zich mee, want we komen handen te kort en dan vooral om de kinderen op te vangen en te laten voetballen, want daar gaat het natuurlijk om. Vandaar dat wij hier een oproep doen, we zijn dringend op zoek naar personen die interesse hebben om L.M.O. te komen ondersteunen in de begeleiding van de jeugdleden tijdens trainingen en wedstrijden.

We begrijpen dat dit voor sommige mensen een drempel zal zijn, aangezien ze dit wellicht nooit eerder hebben gedaan, daarom zorgen wij er ook voor dat je begeleid wordt en eventueel (wanneer je daar interesse in hebt) een trainerscursus kan volgen.

Mochten er mensen zijn die interesse hebben of mocht je een persoon in de omgeving kennen die dit zou willen, dan kunnen zij zich melden bij L.M.O..

Ron Ravel
06-546 27923