In memoriam: Frans van de Haterd

Versie 2Op vrijdag 23 december hebben wij kennis moeten nemen van het plotselinge overlijden van Frans van de Haterd (74). Frans worstelde de laatste jaren weliswaar behoorlijk met zijn gezondheid, maar niets wees erop dat we nu afscheid van hem moeten nemen. Tijdens een behandeling in het ziekenhuis overleed hij plotseling en de schok is dan ook groot.

Frans heeft veel voor L.M.O. betekend. Hij had een lange bestuurlijke carrière alvorens hij in 1991 de voorzittershamer heeft overgedragen aan onze huidige voorzitter Fred Dorst. Vanaf de jaren ’80 kreeg Frans ook een nauwe band met Spartaan ’20. Ook bij Spartaan ’20 heeft Frans diverse vrijwilligersfuncties vervuld en is hij bestuurslid geweest. Frans kwam nog bij elke thuiswedstrijd van L.M.O. kijken en volgde de verrichtingen van L.M.O. nog op de voet.

Frans heeft, naast zijn werkzaamheden als bestuurslid van L.M.O. en Spartaan’20, nog meer betekend voor het voetbal op Zuid. Hij was langdurig consul namens de KNVB. Bij slecht weer op zaterdag en zondag ging Frans vroeg op en de velden langs om te beslissen of er kon worden gespeeld. Als het ook maar enigszins kon, liet hij de wedstrijden doorgaan want het voetbalplezier stond bovenaan. Frans was drager van de waarderingsspeld in goud van de KNVB.

Wij wensen zijn echtgenote, kinderen, kleinkinderen, verdere familie en vrienden alle sterkte en kracht met het verwerken van dit verlies.

De crematieplechtigheid zal plaatsvinden op vrijdag 30 december om 20.00 uur in de aula van crematorium Rotterdam, Maeterlinckweg 101 te Rotterdam-Zuid. Na de plechtigheid is er in informele sfeer gelegenheid tot condoleren.

Klik hier voor de rouwkaart.

Bewaren

Bewaren