In memoriam: Jaap Ponsen

Voor de 2de keer in korte tijd kregen wij verdrietig nieuws te verwerken. Op maandagochtend 29 maart zijn wij door John Ponsen geïnformeerd dat zijn vader, Jaap, aan een hartstilstand is overleden.

Jaap was jarenlang de zeer succesvolle drijvende kracht achter ons G-team. Als teammanager heeft hij met het team ontzettend veel prijzen gewonnen. Bijna elk seizoen werd onder leiding van Jaap “de dubbel” gepakt, maar ook grote landelijke G-toernooien werden gewonnen.

Jaap zorgde er altijd voor dat alles tot in de puntjes was geregeld en wist altijd weer een sponsor te vinden voor een extraatje. Hij stond niet alleen op het veld klaar voor de jongens, maar veel van hen zag hij ook thuis en hij hielp hen met eventuele problemen. Jaap was het middelpunt van de grote eensgezinde G-familie.

Ook voor L.M.O. liep Jaap een stapje harder. Zo haalde hij wekelijks de ouwe kranten op en zorgde hij samen met John voor volle containers. Dat leverde L.M.O. extra financiën op. Voor de loterij van ons 75 jarige bestaan zorgde Jaap voor een groot deel van de mooie prijzen die hij voor bijna niets geschonken kreeg.

Jaap bedankt, je hebt voor heel veel mensen en vooral jouw jongens het verschil gemaakt! We wensen de familie Ponsen en vrienden heel veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies.