In memoriam: Toni Riesmeijer

Ontzettend verrast en met veel pijn hebben wij moeten kennis nemen dat Toni Riesmeijer op dinsdagavond 27 juni na een kort ziekbed is overleden. We hadden allemaal de hoop en de gedachte dat het na de operatie een kwestie van opknappen zou zijn. Toni zou in augustus bij de start van het nieuwe seizoen gewoon weer achter de bar staan. Het is onwerkelijk om te beseffen dat dit niet het geval zal zijn.

Toni was niet alleen de moeder van Roberto en Danny of de lieve oma van haar eigen kleinkinderen. Op L.M.O. was Toni dat voor ons allemaal. Of je nu 5 jaar bent en een snoepje kwam kopen, 17 jaar en een Red Bull bestelde of een Veteraan die trek had in een biertje, Toni nam de tijd voor je, bediende je met een lach en was oprecht geïnteresseerd in een gesprek. Kinderen werden extra verwend met snoep of knuffels, Veteranen met lekkere snacks van thuis of complete tapasmaaltijden. Toni was de degene die het altijd gezellig maakte voor iedereen.

Toni bedankt voor alle goede zorgen. We gaan je enorm missen.

We wensen Piet, Roberto, Danny, de familie, vrienden en alle andere naasten heel veel sterkte en kracht met het verwerken van dit plotselinge grote verlies.

Bewaren