In memoriam: Arie Nugteren

Op zaterdag 26 juli is Arie Nugteren onverwachts overleden. Zijn rouwkaart zegt ons dat zijn hart hem nu definitief in de steek heeft gelaten. Arie is 66 jaar oud geworden.

Veel (oud) L.M.O.’ers hebben onder Arie getraind en sommigen hebben nog met hem gevoetbald. Arie hield heel erg van het voetbalspel, had zijn eigen visie hierop en bracht deze met veel passie over op zijn spelers. De laatste jaren was Arie trainer van RVVH D1, maar toch kwam hij vaak op zondag nog even naar L.M.O. 1 kijken en organiseerde hij elk seizoen wel weer een oefenwedstrijd tussen de jeugd van L.M.O. en RVVH. We zullen Arie missen.

We wensen zijn vrouw Jenny, kinderen Penny en Ferdy (ook een oud L.M.O.’er) en overige familieleden, vrienden en kennissen veel sterkte en kracht bij het verwerken van dit verlies.

De familie stelt het op prijs om een persoonlijke herinnering of condoleance te ontvangen. Dit kun je doen door in te loggen op de site www.requiem.nl. Wachtwoord: Nugteren. Inlogcode: CL4KVF. De crematieplechtigheid vindt plaats op vrijdag 1 augustus om 17.15 uur in de aula van crematorium Rotterdam, Maeterlinckweg 101 te Rotterdam-Zuid. Je kunt de rouwkaart hier bekijken.