Jeugd L.M.O. gaat Champions League spelen

Ondanks dat er geen competitiewedstrijden mogen worden gespeeld vanwege de coronamaatregelen, heeft de jeugd van L.M.O. de afgelopen weken keihard getraind. Door de grote opkomst op maandag- en woensdagavond en het harde werken, heeft de jeugd zich weten te plaatsen voor de L.M.O. Champions League!

Vanaf zaterdag 28 november tot en met zaterdag 19 december zal onze jeugd elke zaterdag een Champions League wedstrijd spelen op het terrein van L.M.O.. De winnaar ontvangt de enige echt L.M.O. Champions League Cup (met de grote oren).

De jeugd zal onderverdeeld worden in 4 leeftijdsgroepen en de jeugdspelers uit de verschillende teams worden gemixt. Om de wedstrijden zo spannend als mogelijk te maken, proberen we natuurlijk de gemixte teams even sterk te maken.

De aanvangstijden van de wedstrijden zijn elke zaterdag hetzelfde:
– JO8 en JO9 aanvang wedstrijden 09.30 uur, aanwezig L.M.O. 09.00 uur;
– JO11 aanvang wedstrijden 10.45 uur, aanwezig L.M.O. 10.15 uur;
– JO12 en JO13 aanvang wedstrijden 12.00 uur, aanwezig L.M.O. 11.30 uur;
– JO14, JO17 en MO17 aanvang wedstrijden 13.15 uur, aanwezig L.M.O. 12.45 uur.
De wedstrijden duren 2 x 30 minuten en vinden plaats over een half veld (7 tegen 7). Publiek is helaas ook bij deze wedstrijden niet toegestaan.

Op zaterdag 28 november worden de spelers verzocht om 30 minuten voor aanvang van hun eigen wedstrijd zich te melden voor de kantine ingang bij de bestuurskamer. Elke speler mag daar een lootje trekken waar een cijfer op staat, spelers met hetzelfde cijfer vormen een team. Wanneer de teams ingedeeld zijn volgt de volgende loting. Elk team pakt 1 lootje waar een clubnaam op staat welke meedoet aan de L.M.O. Champions League 2020.

Op zaterdag 12 december zullen de activiteiten voor de JO8, JO9 en JO11 in het teken staan van het behalen van een voetbaldiploma. Door middel van leuke voetbalopdrachten kan je zien waar je heel goed in bent en wat er misschien te verbeteren valt. Ben jij misschien de nieuwe Messi?

Op zaterdag 19 december worden de laatste wedstrijden gespeeld, zijn de Champions League winnaars per leeftijdsgroep bekend en zal de L.M.O. Champions League Cup (met de grote oren) worden uitgereikt.

Door het organiseren van de L.M.O. Champions League willen we het jaar 2020 leuk en sportief afsluiten voor de jeugd van L.M.O.. Wij denken dat we een heel leuke activiteit hebben georganiseerd en hebben er zin in, jullie toch ook!?