L.M.O. JO17

Selectie 2020-2021:

Alle leden L.M.O. geboren in de jaren 2005 en 2004.

Competitie indeling:
De teams die uitkomen in de competitie van de B-categorie, dit zijn alle jeugdteams van L.M.O., spelen eerst een paar bekerwedstrijden en daarna begint de gewone competitie, in twee ronde, een najaarsronde en een voorjaarsronde. Na de najaarsronde wordt bekeken of teams in dezelfde klasse of een andere klasse moeten spelen. Kijk op de kalender, homepage en op deze pagina rechts bovenaan voor de actuele speeltijden.

Trainen:
JO17-1: Maandag- en woensdagavond van 20:15 – 21:30 uur.

Verzamelen om 20:10 in kleedkamer 2.
maandag: veld 1 (voor)
woensdag: veld 1 (achter)
Instructies via groepsapp gaan boven deze informatie!

In gewone kleren of trainingspak naar L.M.O.
Omkleden naar voetbaltenue in kleedkamer.
Douchen na de training verplicht, dus neem douchespullen en slippers mee.

Alle dagen is er training, behalve tijdens de kerstvakantie.

De KNVB stelt het behalen van het spelregelbewijs verplicht voor alle tweedejaars B-junioren (JO17). De spelers worden ook individueel benaderd, een e-mailadres is noodzakelijk.

Kijk ook op: www.voetbalmasterz.nl .
Ook op onze website staat nog meer informatie, klik hier.

Bij L.M.O. worden alle spelers vanaf JO15 ook gevraagd ieder jaar een aantal (pupillen)wedstrijden te leiden. Zij krijgen daartoe ook een (pupillen)scheidsrechtersopleiding. Zij die willen kunnen ook verder groeien en de verenigingsscheidsrechterscursus volgen. L.M.O. meent dat slechts een speler die eens in de schoenen van een scheidsrechter heeft gestaan, begrijpt wat en hoe een scheidsrechter oordeelt en kan er dan ook meer respect voor opbrengen en slimmer mee omgaan. Het leiden van een wedstrijd wordt dan ook gezien als een onderdeel van de voetbal-vorming van jeugdspelers bij L.M.O.

Technische staf:

Technisch coördinator: Fred van Zon – 06-48928893

Trainers JO17-1: Rodney Versloot / Leo Letterman

In het seizoen 2020-2021 gaan we in principe met maar 1 JO17 team werken. In deze leeftijdscategorie dienen de spelers zich bewust te blijven van het belang wel iedere keer te komen trainen (behoudens ziekte en school, en dan nog). Ook dienen de ouders nog nauw betrokken te blijven, want voor de wedstrijden dient er best wat gereisd te worden, hoe hoger de klasse, hoe groter de reisafstand. De pubertijd is een lastige fase met al genoeg problemen, juist daarom kan voetbal ritme en discipline brengen, maar dan moeten ouders dat ook mee uitdragen door zelf ook nauwer betrokken te zijn en blijven.