L.M.O. JO17

Selectie 2019-2020:

Alle leden L.M.O. geboren in de jaren 2003 en 2004.

Drie keer per jaar worden selectietrainingen gehouden, in augustus, in december en in april. Dan worden nieuwe aanmeldingen in de teams op weerstand (klasse) ingedeeld. Na de winterstop worden de teams zo nodig nog aangepast. Spelers worden derhalve tijdens de competitie zoveel mogelijk in hun eigen team en bijpassende klasse gehouden. Spelers die nog niet in augustus aanwezig zijn, kunnen in principe pas na de winterstop worden ingedeeld. Nieuwe aanmeldingen komen in principe binnen in het team met de vereiste weerstand, zodra er weer plaats is. De trainers bepalen in onderling overleg wat de beste samenstelling is van de teams, maar stabiliteit en eenheid staat voorop. Aanmeldingen worden derhalve steeds aangehouden tot het eerstvolgende selectiemoment, al kan indien het aantal aanmeldingen daartoe aanleiding geeft, ook een tussentijdse selectietraining worden georganiseerd.

Competitie indeling:
De teams die uitkomen in de competitie van de B-categorie, dit zijn alle jeugdteams van L.M.O., spelen eerst een paar bekerwedstrijden en daarna begint de gewone competitie, in twee ronde, een najaarsronde en een voorjaarsronde. Na de najaarsronde wordt bekeken of teams in dezelfde klasse of een andere klasse moeten spelen. Kijk op de kalender, homepage en op deze pagina rechts bovenaan voor de actuele speeltijden.

Eerste jeugd-wedstrijden zijn op zaterdag 31 augustus 2019.

Op 21 en 28 december en op 4 januari vooralsnog geen wedstrijden.

Eerste trainingen:
JO17-1 begint op dinsdag 13 augustus 2019.

In mei/juni enkel nog toernooien, bekerwedstrijden en inhaalwedstrijden.
Trainen:
JO17-1: Dinsdag- en donderdagavond van 19:30 – 21:00 uur.

Verzamelen om 19:15 in kleedkamer 1.
maandag: veld 2 voor
woensdag: veld 2 achter
Instructies via groepsapp gaan boven deze informatie!

In gewone kleren of trainingspak naar L.M.O.
Omkleden naar voetbaltenue in kleedkamer.
Douchen na de training verplicht, dus neem douchespullen en slippers mee.

Alle dagen is er training, behalve tijdens de kerstvakantie.

Einde seizoen: tweede weekend van juni: 13/14 juni 2020.

De KNVB stelt het behalen van het spelregelbewijs verplicht voor alle tweedejaars B-junioren (JO17). De spelers worden ook individueel benaderd, een e-mailadres is noodzakelijk.

Kijk ook op: www.voetbalmasterz.nl .
Ook op onze website staat nog meer informatie, klik hier.

Bij L.M.O. worden alle spelers vanaf JO15 ook gevraagd ieder jaar een aantal (pupillen)wedstrijden te leiden. Zij krijgen daartoe ook een (pupillen)scheidsrechtersopleiding. Zij die willen kunnen ook verder groeien en de verenigingsscheidsrechterscursus volgen. L.M.O. meent dat slechts een speler die eens in de schoenen van een scheidsrechter heeft gestaan, begrijpt wat en hoe een scheidsrechter oordeelt en kan er dan ook meer respect voor opbrengen en slimmer mee omgaan. Het leiden van een wedstrijd wordt dan ook gezien als een onderdeel van de voetbal-vorming van jeugdspelers bij L.M.O.

JO17-1

Technische staf:

Technisch coördinator: Fred van Zon – 06-48928893
Trainer JO17-1:
Assistent trainer JO17-1:

Indeling:
Voorlopige indeling: Dit betekend dat er nog wijzigingen plaats vinden. ook kan het gedurende de bekercompetitie omwille van de prestaties van kind en/of ouder besloten worden het kind in een ander team in te delen. ook de bijdrage van de ouders telt derhalve mee.

Jo17-1

Jody C.
Kelvin D.
Dovaldino D.
Randy F.
Jeudi P.
Omari H.
Jeudi P.
Naoufal K.
Jay v/d L.
Damien L.
Delgiony M.
Rai-Di M.
Curly M.
Cherdion M.
Ray-Jay S.
Salih Can S.
Tijmen v ‘t V.
Shendimar V.

In het seizoen 2019-2020 gaan we in principe met maar 1 JO17 team werken. In deze leeftijdscategorie dienen de spelers zich bewust te blijven van het belang wel iedere keer te komen trainen (behoudens ziekte en school, en dan nog). Ook dienen de ouders nog nauw betrokken te blijven, want voor de wedstrijden dient er best wat gereisd te worden, hoe hoger de klasse, hoe groter de reisafstand. De pubertijd is een lastige fase met al genoeg problemen, juist daarom kan voetbal ritme en discipline brengen, maar dan moeten ouders dat ook mee uitdragen door zelf ook nauwer betrokken te zijn en blijven.