L.M.O. JO15

Selectie 2019-2020

Alle leden L.M.O. geboren in de jaren 2005 en 2006

Drie keer per jaar worden selectietrainingen gehouden, in augustus, in december en in april. Dan worden nieuwe aanmeldingen in de teams op weerstand (klasse) ingedeeld. Na de winterstop worden de teams zo nodig nog aangepast. Spelers worden derhalve tijdens de competitie zoveel mogelijk in hun eigen team en bijpassende klasse gehouden. Spelers die nog niet in augustus aanwezig zijn, kunnen in principe pas na de winterstop worden ingedeeld. Nieuwe aanmeldingen komen in principe binnen in het team met de vereiste weerstand, zodra er weer plaats is. De trainers bepalen in onderling overleg wat de beste samenstelling is van de teams, maar stabiliteit en eenheid staat voorop. Aanmeldingen worden derhalve steeds aangehouden tot het eerstvolgende selectiemoment, al kan indien het aantal aanmeldingen daartoe aanleiding geeft, ook een tussentijdse selectietraining worden georganiseerd.

Competitie indeling:

De teams die uitkomen in de competitie van de B-categorie, dit zijn alle jeugdteams van L.M.O., spelen eerst een paar bekerwedstrijden en daarna begint de gewone competitie, in twee ronde, een najaarsronde en een voorjaarsronde. Na de najaarsronde wordt bekeken of teams in dezelfde klasse of een andere klasse moeten spelen. Kijk op de kalender, homepage en op deze pagina rechts bovenaan voor de actuele speeltijden.

Eerste jeugd-wedstrijden zijn op zaterdag 31 augustus 2019.

Op 21 en 28 december en op 4 januari vooralsnog geen wedstrijden.
In mei/juni enkel nog toernooien, bekerwedstrijden en inhaalwedstrijden.

Trainen

JO15-1: Maandag- en woensdagavond van 19:00 – 20:30 uur.

Verzamelen in kleedkamer 5 (JO15-1) om 18:45.

In gewone kleren of trainingspak naar L.M.O.
Omkleden naar voetbaltenue in kleedkamer.
Douchen na de training verplicht, dus neem douchespullen en slippers mee.

Wees op tijd in de kleedkamer! Niet eerder op het veld hangen, respecteer andere trainingen.
Korte briefing om 18:35 en dan gezamenlijk met trainer naar het veld:

maandag:
JO15-1: veld 2 (voor)

woensdag:
JO15-1: veld 2 (voor)

Aan het einde van de training lopen alle spelers om het veld weer naar de kleedkamers, dus AUB niet door/over het veld!

Alle dagen is er training, behalve tijdens de kerstvakantie.

Eerste trainingen:
JO15-1 begint op maandag 12augustus 2019, tijdstip 18:45 uur.

Einde seizoen: tweede weekend van juni: 13/14 juni 2020.

De KNVB stelt het behalen van het spelregelbewijs verplicht voor alle tweedejaars B-junioren (JO17). De spelers worden daarvoor individueel benaderd, een eigen emailadres is noodzakelijk!
Bij L.M.O. wordt reeds aan alle C-junioren gevraagd hun spelregelbewijs te halen. Meer kennis van het voetbalspel, geeft ook meer respect voor en inzicht in het spel zelf.
Die kennis wordt dan weer ingezet en uitgetest bij het scheidsrechteren. Alle spelers van de JO15 zullen dit seizoen een aantal pupillenwedstrijden moeten leiden om te ervaren hoe (moeilijk) het is om scheidsrechter te zijn.

Kijk ook op: www.voetbalmasterz.nl .
Ook op onze website staat nog meer informatie, klik hier.

JO15-1

Technische staf:

Technisch coördinator: Fred van Zon – 06-48928893

Trainer JO15-1:
Assistent trainer JO15-1:

Indeling:

Voorlopige indeling: Dit betekend dat er nog wijzigingen plaats vinden. ook kan het gedurende de bekercompetitie omwille van de prestaties van kind en/of ouder besloten worden het kind in een ander team in te delen. ook de bijdrage van de ouders telt derhalve mee.

JO15-1

Youssef A.
Djeno B.
Imad el B.
Mohamed B.
Jimmy B.
Aidan D.
Gideon D.
Dimitri G.
Mitchel d H.
Gyan K.
Simon K.
Gioviently (Ben) K.
Tyrell L.
Hugo O.
Benjamin R.
Muhammed Ahmet S.
Railey S.
Arjun T.

In het seizoen 2019-2020 gaan we in principe met maar 1 JO15 teams werken. In deze leeftijdscategorie dienen de spelers zich bewust te blijven van het belang wel iedere keer te komen trainen (behoudens ziekte en school, en dan nog). Ook dienen de ouders nog nauw betrokken te blijven, want voor de wedstrijden dient er best wat gereisd te worden, hoe hoger de klasse, hoe groter de reisafstand. De pubertijd is een lastige fase met al genoeg problemen, juist daarom kan voetbal ritme en discipline brengen, maar dan moeten ouders dat ook mee uitdragen door zelf ook nauwer betrokken te zijn en blijven.