L.M.O. JO9

Selectie 2020-2021:

Alle leden L.M.O. geboren in de jaren 2011 en 2012.

Drie keer per jaar worden selectietrainingen gehouden, in augustus, in de herfstvakantie en bij de winterstop en worden nieuwe aanmeldingen nog in de teams op weerstand (klasse) ingedeeld. Na de herfstvakantie en na de winterstop worden de teams zo nodig nog aangepast. Spelers worden derhalve tijdens de competitie zoveel mogelijk in hun eigen team en bijpassende klasse gehouden. Enkel ten behoeve van het opdoen van wedstrijdervaring in een hogere klasse, kunnen spelers incidenteel ook in een hoger geplaatst team worden ingezet. Spelers die door vakantie (of andere redenen) nog niet in augustus aanwezig zijn, kunnen in principe eerst in de herfstvakantie worden geplaatst. Nieuwe aanmeldingen komen in principe binnen in team met de vereiste weerstand, zodra er weer plaats is. De trainers bepalen in onderling overleg wat de beste samenstelling is van de teams, maar stabiliteit en eenheid staat voorop. Aanmeldingen worden derhalve steeds aangehouden tot het eerstvolgende selectiemoment, al kan indien het aantal aanmeldingen daartoe aanleiding geeft, ook een tussentijdse selectietraining worden georganiseerd.

Competitie indeling:

De teams die uitkomen in de competitie van de B-categorie, dit zijn alle jeugdteams van L.M.O., spelen eerst een paar bekerwedstrijden en daarna begint de gewone competitie, in twee rondes, een najaarsronde en een voorjaarsronde. Na de najaarsronde wordt bekeken of teams in dezelfde klasse of een andere klasse moeten spelen.

LET OP: wegens de nieuwe aanpak pupillenvoetbal van de KNVB zijn er voor JO9 geen competitiestanden meer beschikbaar!

Kijk op de kalender, homepage en op deze pagina rechts bovenaan voor de actuele speeltijden.

Trainen:

Maandag- en woensdagavond van 17:30 – 18:30 uur. Let op instructies van de trainer!
Verzamelen in kleedkamer 1.

In gewone kleren of trainingspak naar L.M.O..
Omkleden naar voetbaltenue in kleedkamer.

Wees op tijd in de kleedkamer!
Korte briefing om 17:25 en dan gezamenlijk met trainer naar veld 1.

Aan het einde van de training lopen alle spelers om het veld weer naar de kleedkamers, dus AUB niet door/over het veld!

Alle dagen is er training, behalve tijdens de kerstvakantie.

Technische staf:

Technisch coördinator: Ettore da Silva – 06-14 23 25 27
Trainer JO9-1:
Trainer JO9-2:

Team indeling:

Voorlopige indeling: Dit betekent dat meteen na de vakantie er nog wijzigingen kunnen plaatsvinden. Ook kan gedurende de bekercompetitie omwille van de prestaties van kind en/of ouder besloten worden het kind in een ander team in te delen. Ook de bijdrage van de ouders telt derhalve mee.

 

Competitie indeling en programma