Toernooien L.M.O.

THUIS-TOERNOOIEN

De toernooidata voor 2020 – 2021 zijn:

Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen met betrekking tot de indamming van het COVID-19/coronavirus in Nederland en de richtlijnen van de KNVB – RIVM en de Nederlandse overheid.

Hebben wij als bestuur van R.v.v. LMO met pijn in het hart moeten beslissen om nog geen toernooien te plannen.

Met vriendelijke sport groet, Bestuur en toernooiencommissie

Algemene informatie LMO toernooien:

Voor de JO8, JO9, JO11, en JO12 wordt ieder jaar met Hemelvaart het Ab Louws Toernooi georganiseerd. Dit is bij de jeugd van L.M.O. het enige toernooi dat reeds een speciale naam draagt om daarmee Ab Louws te eren.

De overige leeftijdscategorieën krijgen ook hun eigen toernooi, meestal op 2e paasdag of een andere feestdag of vrije dag in het seizoen, we beginnen op die dag met de JO13- pupillen en eindigen met de JO17- pupillen.

Per leeftijdscategorie worden verder aparte poules gemaakt, ook weer nader ingedeeld per sterkte waarop ze in het afgelopen seizoen zijn uitgekomen. Als uitgangspunt wordt daarbij gehanteerd dat er niet meer dan 1 klasse verschil mag zijn met het LMO-team.

Iedere deelnemer krijgt een medaille en de poule winnaar een beker. Verder wordt er per toernooidag ook een sportiviteitsprijs uitgereikt voor het team dat zich in alle opzichten, dus ook publiek en begeleiding, als meest sportieve team gedraagt.

Toernooireglement LMO, klik hier