Over de jeugdopleiding van L.M.O.

L.M.O. heeft een rijke traditie van een goede jeugdopleiding. L.M.O. staat ook bekend om enkele grote spelers die het heeft groot gebracht, waar de eerste voetbalpasjes werden afgelegd. Giovanni van Bronckhorst is misschien wel de bekendste speler die L.M.O. heeft voortgebracht, en zijn we natuurlijk nog steeds trots op.

Een overzicht van alle andere spelers die via L.M.O. het betaald voetbal hebben gehaald vind je hier.

Vanaf het seizoen 2020-2021 is het roer omgegaan bij L.M.O. om. Na een aantal jaren de teugels de vrije loop te hebben gelaten, wordt er weer gericht aangestuurd op verbetering van het voetbal, werkend naar een veilig voetbalklimaat bij L.M.O., heeft altijd hoge ambities gehad, daarmee een flinke uitdaging neerleggend voor de jeugdspelers. Met de actieve inzet van Fred van Zon en Ettore da Silva (beide Technisch Jeugdcoördinator), is het streven dat er komend seizoen op alle teams twee trainers zijn en wordt er nog hard gewerkt aan een extra leider per team. Hierdoor kan er meer directe begeleiding voor alle spelers worden gerealiseerd en zullen de trainingen vooral in het teken staan van actief met de bal bezig zijn.

Wat van belang blijft om voor ogen te houden is dat L.M.O. een vereniging is. De inzet van leden is dan ook erg belangrijk. Ieder jaar weer zijn er talloze vrijwilligers die zich in meer of mindere mate inzetten voor L.M.O.. Iedere ouder kan zich als vrijwilliger opgeven als vrijwilliger, graag zelfs! Meer handen maken licht werk wij samen, vrijwilligers, spelers, ouders. De ouderen dienen dan ook het goede voorbeeld te geven aan de jongeren en we moeten elkaar daar ook op kunnen aanspreken.

Als jeugdbestuur gaan wij ons dan ook actief bezig houden met het verbeteren van de betrokkenheid van ouders en het versterken van de onderlinge verenigingsband. We hoeven geen (goede) vrienden van elkaar te worden, maar wel goede leden voor en met elkaar. Bij vragen, aarzel niet om met ons contact op te nemen. Wij zullen ook niet aarzelen om met u in contact te treden en u zo nodig aan te spreken.