Jim Raaijmakers fluit zondag 17 maart voor de laatste keer de veteranen van L.M.O.

Op zondag 17 maart om 11.00 uur zal Jim Raaijmakers voor de laatste keer een wedstrijd van de veteranen van L.M.O. fluiten. De veteranen van s.v. Charlois, met wie Jim warme contacten heeft en ook wedstrijden voor heeft gefloten, is de tegenstander.

Jim is al een aantal jaren ernstig ziek en heeft vanaf het begin een dappere strijd tegen deze ziekte gestreden. Onlangs heeft Jim echter te horen gekregen dat de artsen niets meer voor hem kunnen betekenen. Dit was natuurlijk een grote schok voor Jim, zijn gezin, familie, kennissen en (voetbal)vrienden.

Maar Jim zet zijn strijd door en wil gewoon nog een aantal dingen doen. Één daarvan is het fluiten van een wedstrijd van de veteranen van L.M.O.. Dit heeft Jim seizoenen lang met veel plezier gedaan. Nog één keer op het veld staan met de jongens die hij al jaren kent, waarvan hij trainer is geweest in de selectie van L.M.O., met wie hij na de wedstrijd een biertje drinkt, op trainingskamp is geweest en voor wie hij bbq-feesten heeft georganiseerd bij hem thuis.

Dit gaan we dus gewoon doen op zondag 17 maart om 11.00 uur.