KiKa jeugdtoernooi met feestavond

Op 19 oktober zal er op het terrein van L.M.O.  een KIKA jeugdtoernooi plaatsvinden. Het toernooi wordt  georganiseerd door Femke Lagendijk met als doel geld in te zamelen voor KIKA (kinderkankervrij).

In de ochtend zal er vanaf 9.00 uur een toernooi starten voor de F elftallen en in de middag zal er vanaf 13.00 uur een toernooi starten voor de E elftallen. De gehele dag zullen er verschillende activiteiten zijn waarbij iedereen aan mee kan doen. Zo zal er ook in de ochtend en in de middag een loterij zijn waarvoor u kaartjes kunt kopen en mooie prijzen kunt winnen die kosteloos beschikbaar zijn gesteld door diverse sponsoren. De gehele opbrengst zal ten goede komen aan KiKa, op deze ochtend en middag zullen er ook een ’aantal grote verassingen’ zijn.

In de avond is er vanaf 21.00 uur een feestavond waarbij iedereen boven de 15 jaar van harte welkom is. Hiervoor kunt u een kaartje kopen, het kaartje kost 5 euro en ook de opbrengst hiervan komt ten goede aan KiKa. Op deze gezellige avond zal er onder andere een DJ en zanger aanwezig zijn en wij hopen dat er een leuke grote opkomst zal zijn.

Wij hopen natuurlijk dat iedereen een hele leuke en gezellige dag gaat beleven.