Kleding uitgifte jeugd

Kleding uitgifte jeugd,

De kleding uitgifte voor de wedstrijd tenues zal in week 34 starten.

Er kan er op maandag, dinsdag, woensdag tijdens of na de training in het bijzijn van een ouder de kleding in ontvangst worden genomen doormiddel van kleding bruikleen formulier.

Dit zal gebeuren in de kantine van R.v.v. LMO in het bijzijn van een jeugdbestuurslid we begrijpen dat er nog kinderen op vakantie zijn. Dus vanaf week 34 en verder kan deze kleding opgehaald worden.

Er worden enkele wedstrijdshirts beschikbaar gesteld die al gebruikt zijn maar wel in goede staat zijn dit met de reden dat we nog 1 jaar onder contract staan bij Robey.
LMO weet nog niet of we het contract gaan verlengen of met een ander kleding merk in zee gaan als we het contract verlengen zullen ook deze shirts worden vervangen.

We hebben van de coördinatoren en trainers diversen maten doorgekregen en zullen deze ook zo uitgeven mits dat uw kind in de zomerstop een groeispurt heeft gehad dan word het aangepast.

Hopen op medewerking van elke ouder/verzorger aanwezig te zijn bij deze uitgifte tevens kunnen we dan gelijk alle gegevens controleren dat deze weer update zijn.

Met vriendelijke groet,
Jeugdvoorzitter Marc Brugman