Kraker van L.M.O. G1 eindigt onbeslist

Soccerball in netVandaag stond voor ons G team de competitiewedstrijd in de najaarscompetitie op het programma tegen TransvaliaZW G1. De nummer 1 en 2 in de competitie met als enig verschil het doelsaldo, dat in het voordeel van TransvaliaZW is. Zoals al vaker dit seizoen begon LMO zonder concentratie en weer werd
dit meteen in de 1e minuut gestraft met een tegengoal. Gelukkig waren de boys meteen wakker en werden er redelijk wat kansen gecreëerd. Helaas stond het vizier niet op scherp bij onze aanval. In de 11e minuut krijgt LMO loon naar werken als Raymond Appiah en Wesley v.d. Langenberg een 1-2tje opzetten en Raymond de bal binnen schuift. Beide teams delen nog wel wat speldenprikjes uit maar gescoord wordt er niet meer voor rust.

Na de thee blijft het spel op en neer golven al zijn de betere kansen in het begin voor LMO. Toch is het TransvaliaZW dat in de 14e minuut de leiding weer neemt. Een bal die door keeper Marcus Bek makkelijk opgeraapt had kunnen worden schat Goran Tilborg verkeerd in en schiet zo de bal in eigen doel. LMO is aangeslagen en TransvaliaZW ruikt bloed. Even lijkt in de 25e minuut het doek te vallen voor LMO als Hans de Ruiter een tweede bal in het veld aanziet voor de wedstrijd bal en ook een eigen goal maakt. Maar terecht keurt de scheidsrechter deze goal af. In de 30e, dus laatste minuut, krijgt LMO een corner en zelfs de keeper gaat nu mee. De eerste inzet wordt weg gekopt. Richciano Bontes brengt de bal opnieuw in, Johnny vd Langenberg tikt de bal opzij naar Julian Lampen en Julian scoort de verdiende 2-2. LMO krijgt nog een kans maar Raymond Appiah’s schot wordt gestopt. De corner hoeft niet meer genomen te worden, de scheidsrechter vond het genoeg de tijd zat erop.

Volgende week een uitwedstrijd op het programma tegen s.v. Honselersdijk G1. Aanvang 13:00 uur. Aanwezig LMO 11:30 uur.

TransvaliaZW G1 – rvv LMO G1 2-2
1x Raymond Appiah
1x Julian Lampen