L.M.O. 1 in de 3de klasse

L.M.O. 1 zal het seizoen 2020-2021 definitief uitkomen in de 3de klasse. Deze, door L.M.O. zeer gewenste, stap omhoog is mogelijk gemaakt omdat de KNVB heeft besloten de 3de divisie te vergroten van 16 naar 18 clubs. In diverse klassen onder de 3de divisie moesten er vrijgekomen plaatsen worden opgevuld. Omdat L.M.O. van alle koplopers uit de 4de klasse het beste puntengemiddelde heeft behaald, ‘promoveert’ L.M.O. naar de 3de klasse.

Uiteraard is L.M.O. zeer blij met dit besluit van de KNVB. Op het moment dat de KNVB de competitie stopte vanwege de corona crisis stond L.M.O. bovenaan in de 4de klasse G met 16 wedstrijden gespeeld en 46 punten. Er was nog geen wedstrijd verloren en alleen tegen de nummer 2 CKC werd gelijkgespeeld. Een kampioenschap leek aanstaande.

Wij feliciteren hoofdtrainer Fred van Zon, zijn spelers en technische staf met dit resultaat. Ook willen wij onze leden, vrijwilligers en supporters danken voor de steun tijdens en na de wedstrijden. De goede sfeer op de club heeft zeker bijgedragen tot dit succes.

Helaas kunnen we de ‘promotie’ nog niet met elkaar vieren. Op het moment dat dit wel kan/mag komt er zeker nog een moment waarop we stil zullen staan bij het feit dat L.M.O. weer een 3de klasser is!

Blijf gezond en tot ziens in de 3de klasse!!