L.M.O. 1 kan net niet stunten tegen Hillegersberg

Het is LMO niet gelukt om te stunten tegen zondag eersteklasser Hillegersberg. De thuisploeg verloor met 2-3, na een ruststand van 2-1.

In de vijfde minuut nam Hillegersberg de leiding met een rake kopbal uit een corner. Niet veel later was het linksback René Wilting, die de bal vanaf een meter of 20 schitterend in de verre hoek krulde. Waar beide ploegen hierna kansen creëerde om op voorsprong te komen, was het in de 30ste minuut Izak Lavooij die een voorzet van Tom Dijksman promoveerde tot doelpunt.

Na de rust was het Hillegersberg wat al snel weer op gelijke hoogte kwam via een goed uitgespeelde aanval. Na de 2-2 kreeg LMO enkele goede kansen om weer op voorsprong te komen. Maar Hilkemeijer, van Duuren en Utberg wisten deze kansen niet te verzilveren. In de 80ste minuut kreeg LMO hier de rekening voor gepresenteerd door de 2-3 te moeten incasseren. Het slotoffensief leverde hachelijke momenten op voor het doel van Hillegersberg, maar geen doelpunten.

Scheidsrechter de Graaf floot na 90 minuten voor het eindsignaal, waar de teleurstelling bij LMO toch wel gepaard ging met trots over de vertoonde weerstand.