L.M.O. 1 za verliest van OSV Oud- Beijerland

Bron: www.vvosvoudbeijerland.nl

OSV Oud-Beijerland heeft op een winderig sportcomplex “Olympia” runner-up L.M.O. de eerste nederlaag toegebracht. In een open en sportief duel zegevierde de Nemesys /Fihuma-formatie van trainer Otto Hoogendijk met het kleinst mogelijke verschil over het team van trainer Ron Ravel. Al vanaf de aftrap zochten beide teams de aanval. Zo zette Mike Statz in de 5e min. Rachid Kompier vrij voor OSV-doelman Roeland de Vries, die attent reageerde op de inzet van de linkerspits. Aan de andere kant was het meteen wel raak. Uit een voorzet van Hatim Oucherif vanaf de vleugel was het Remi Smulders, die de bal in de 8e min. hard onder de lat binnen kopte achter de vanmiddag sterk keepende L.M.O.-doelman Kevin van Santen: 1-0. Met zijn verre uittrappen zorgde de doelman er voor, dat de OSV-verdediging handenvol werk had om het aanvallende gevaar te beteugelen. Arbiter Leen van der Velden uit Alphen aan den Rijn werd dan ook gedwongen om vele meters te maken. In de 20e min. werd een vrije trap van Remi Smulders vanaf de 16-meterlijn fraai uit de hoek gedoken. L.M.O.-doelman Kevin van Santen voorkomt OSV-treffer.

In de slotfase waren de bezoekers dicht bij een gelijkmaker, maar Marco van Zon produceerde in kansrijke positie een afzwaaier en Tariq Sies raakte, na een doorgekopte bal door het midden, vrij voor de OSV-doelman de buitenkant van de linker staander. Ook in de tweede helft ging het spel op en neer, ook al was de zuiverheid in de passing bij beide teams verdwenen. In de 59e min. mocht L.M.O. vanaf 11 meter aanleggen nadat Patrick Schilperoord een van de L.M.O.-voorwaartsen een scoringskans had ontnomen. OSV-doelman Roeland de Vries keerde de inzet van Mike Statz. Langzaam richtte de thuisploeg zich weer op en zag Danny Lopes in de 65e min. van 3 meter afstand de lat raken uit een voorzet van Remi Smulders. Twee minuten later werkte de lange spits met zijn schouder een hoekschop van Hatim Oucherif over het L.M.O.-doel. Ondanks alle pogingen van de beide teams leverden vrije trappen en hoekschoppen geen doelpunten meer op deze middag. Het scoreverloop zorgde er echter wel voor, dat het voor de neutrale toeschouwer – ook in de regen- tot de laatste minuut spannend bleef.

Zaterdag 9 november a.s. speelt OSV in en tegen het Poortugaal van trainer Gilbert de Wildt, dat vandaag met 2-6 wist te winnen bij Swift Boys. L.M.O. ontvangt aan de Smeetslandseweg het nog ongeslagen Feyenoord AV op bezoek, dat op Varkenoord een 4-1 overwinning behaalde tegen Zinkwegse Boys.