L.M.O. 1 zon had meer verdiend tegen koploper AGE

Wedstrijdverslag 16 maart 2014 A.G.E. 1 – L.M.O. 1 (ruststand 2-0) eindstand 2-1

Geschreven door: Sergio van Bossé

L.M.O. had recht op meer!

Opstelling: 1. Delano Kortstam, 2. Mitchel Keikes, 3. Dennis Varela, 4. Stanley Nooitmeer, 5. Revelino Lisbao, 6. Ismael Farissi (Quienton Serberie), 7. Giovanni Pinheiro (Nigel Schaken), 8. Dylan van der Linden (Ivan do Rosario), 9. Edinho Pique, 10. Ramos Conceicao, 11. Lorenzo Pengel

Wissels: 12. QuientonSerberie, 13. Ivan do Rosario, 14. Nigel Schaken, 15. YessinFatin

Vandaag stond er een wedstrijd op het programma tegen de koploper.

1e helft:
L.M.O. begon heel angstig en ongeconcentreerd aan de wedstrijd. Dit resulteert al heel vroeg in de wedstrijd in een goal voor de thuisploeg. Een corner vanaf de rechterkant werd door gekopt en belandde voor de voeten van een speler van A.G.E. die iets te ijverig werd verdedigd door Dylan van der linden en zijn voet uitstak. De tegenstander ging met heel veel bombarie liggen en dit zag de scheidsrechter als een penalty en een gele kaart waardige overtreding. Waar Delano Kortstam dit seizoen al 2 strafschoppen pakte had hij op deze goed genomen strafschop geen antwoord (5e min 1-0). L.M.O. liet hun kop niet hangen en ging vol voor de gelijkmaker waar er een aantal kansen uit voort kwamen. Ramos Conceicao die met een pass goed vrij werd gespeeld en zo door kon lopen op de keeper schoof de bal net naast het doel. Toch was het A.G.E. die weer tot scoren kwam. Bij L.M.O. stonden ze heel even te slapen toen de rechtsback door kwam en de bal voorgaf en die werd binnen gekopt bij de 2de paal. (10e min 2-0). De mannen van L.M.O. die lieten nu ook hun kop niet hangen en deden er een tandje bij wat resulteerde op een paar kansjes en corners en toch was het de thuisploeg die vlak voor het eind nog een bal op de lat schoot.

2e helft:
Trainer Bas Nossent bracht meteen 2 wissels in het veld. Dit kwam het spel van L.M.O. ten goede. Er was maar 1 team aan het voetballen en dat waren de heren van L.M.O.. Met de ingekomen Nigel Schaken kwam er wat meer gevaar in aanvallend opzicht voor L.M.O., maar de spits die na 6 weken afwezigheid weer mee kon doen was met zijn eerste actie helaas nog niet scherp in zijn afwerking. Edinho Pique die in de 2e helft een linie was teruggezakt kreeg de bal op het middenveld en draaide weg van 2 man en haalde verwoestend uit! De keeper had geen antwoord op dat schot (70e minuut 2-1). Het geloof werd nog groter en L.M.O. bleef aanvallen en de tegenstander bleef afwachten en gokte op de counter. In de extra tijd in de 93e minuut was daar het moment waarop L.M.O. nog kon toeslaan maar de ingevallen Ivan do Rosario kopte een voorzet net naast het doel van AGE. Zoals vaker zat het de mannen van L.M.O. niet mee, waar zij zeker 1 punt verdiende, kregen zij uiteindelijk een 2-1 verlies te slikken. L.M.O. liet een goede indruk tegen de koploper achter maar blijven zelf op de 6e plaats staan.

Volgende week staat er een wedstrijd thuis tegen Zwarte Pijl op het programma!