L.M.O. G1 berooft zichzelf van dure punten

Vandaag moest G1 afreizen naar Schiedam voor de Topper  tegen HBSS. Absoluut geen gemakkelijke opgave voor de boys van L.M.O.. Beide teams streden vanaf de eerste seconde voor elke meter wat resulteerde in een legio aan kansen aan beide kanten. Toch duurde het tot de 25e minuut dat de thuisclub een 1-0 voorsprong nam. Dat leek ook de ruststand te worden ware het niet dat Eddie 29 seconden voor het rustsignaal de dik verdiende gelijkmaker binnenschoot.

Na rust kreeg een superfel L.M.O. kans op kans. Zo trof Michel 2x achter elkaar de paal en vele schoten gingen net naast of over. Helaas voor L.M.O. was de eerste kans aan de andere kant wel raak 2-1 achter dus. L.M.O. bleef doorgaan met het creëren maar ook missen van kansen. In de 21e minuut was het Raymond die de bal tegen de touwen jaagt voor de 2-2. Hij herhaalt dit kunstukje in
de 25e minuut nogmaals voor een 2-3 voorsprong. In plaats van de boel op slot te gooien bleef L.M.O. kansen creëren maar pech bleef met name Michel achtervolgen, hij trof nog 2x de paal. En als je zelf de kansen niet afmaakt….  Zegt een voetbalspreekwoord precies dan valt hij aan de andere kant. Dit gebeurde in de 29e minuut en zo werden de punten dus gedeeld 3-3.

Door de overige uitslagen van vandaag heeft L.M.O. nu nog 1 punt voorsprong op VSC dat wel een wedstrijd minder heeft gespeeld. Hierdoor is de eerstvolgende wedstrijd cruciaal voor een eventueel kampioenschap. Deze is tegen VSC en moet dus gewonnen worden!! Kan de G1 op uw steun rekenen??

Eerstvolgende wedstrijd:
Zaterdag 11 April L.M.O. G1- VSC G1
Aanvang 12:30 uur Aanwezig 11:30 uur

HBSS G1 – rvv L.M.O. G1 3-3
Doelpunten L.M.O.:
1x Eddie van Triet
2x Raymond Appiah