L.M.O. G1 beste doelsaldo, maar geen kampioen

Voor het G team stond vandaag de competitiewedstrijd op het programma tegen vv Nieuwerkerk G1. Bij winst zou eventueel een kampioenschap nog mogelijk zijn als TransvaliaZW zou winnen van HBSS in hun onderlinge duel want dan zou het op het doelsaldo aankomen. De mannen wisten dus wat de opdracht was zo veel mogelijk scoren.

Al in de 2e Minuut krijgt LMO een grote kans als Wesley van den Langenberg zijn broertje Johnny bereikt maar helaas treft Johnny de paal. Het is wachten op de openingstreffer want de mannen van LMO zetten Nieuwerkerk zwaar onder druk, wat ook tot veel kansen leidt. Helaas staat de Nieuwerkerkse doelman een vroege goal steeds in de weg. In de 10e minuut krijgt LMO een corner. Raymond Appiah legt de bal op het hoofd van Julian Lampen en eindelijk is de 1-0 een feit. Michel Geertsma krijgt een aantal schietmogelijkheden maar wederom staat steeds de doelman in de weg.

In de 19e Minuut als LMO weer een corner krijgt is het dit keer Wesley van den Langenberg die het hoofd van Johnny van den Langenberg weet te vinden en weer is het raak 2-0. 3 Minuten later is het weer raak als Raymond Appiah, Johnny van den Langenberg met een steekbal oog in oog zet met de Nieuwerkerkse keeper en laatstgenoemde beheerst binnen schuift. Met 3-0 de rust in waar het qua kansen misschien al wel 8-0 had kunnen staan.

Na rust blijft LMO aanval na aanval afsteken op de Nieuwerkerkse goal. Het duurt echter tot
de 6e minuut eer de 4-0 valt. Raymond Appiah geeft een voorzet op Johnny van den Langenberg die de bal achter zijn standbeen langs wil binnen tikken maar de bal totaal mist. Echter was de bal zo scherp voorgegeven dat de bal alsnog in de lange hoek binnenvalt. De volgende goal valt in de 11e minuut als Michel Geertsma, Wesley van den Langenberg weet te vinden en hij de 5-0 voor zijn rekening neemt. In de 20e minuut maken de boys van LMO de mooiste goal (vind ik) van het seizoen. Als Michel Geertsma een 1-2tje aangaat met Eddie van Triet, Michel vervolgens een steekbal geeft op Wesley van den Langenberg die de bal meteen hard en laag voorgeeft en wederom Johnny van den Langenberg de bal binnen tikt. Echt een heerlijke uitgespeelde goal boys!!! 6-0 In de 22e Minuut krijgt LMO wederom een corner, Raymond Appiah geeft de bal dit keer op Julian Lampen die de bal ineens op de slof neemt 7-0. In de 25e minuut scoort Nieuwerkerk uit een corner na een dekkingsfoutje tegen. 7-1 Michel Geertsma bepaalt uiteindelijk in de 28e minuut de eindstand op 8-1 als hij de bal vanaf de zijkant in de lange hoek knalt.

Door de winst van HBSS op en bij TransvaliaZW is HBSS Kampioen geworden, waar wij hen uiteraard mee feliciteren. LMO wordt tweede met de voetnoot wel het beste doelsaldo te hebben behaald.

Volgende week speelt LMO G1 thuis tegen HBSS in de halve finale van de Beker. Aanwezig @LMO 11:30 uur. Aanvang wedstrijd 12:30 uur.

rvv LMO G1  – vv Nieuwerkerk G1 8-1
1x Raymond Appiah
2x Julian Lampen
1x Michel Geertsma
3x Johnny van den Langenberg
1x Wesley van den Langenberg