L.M.O. G1 door in de beker

Soccerball in netVandaag stond voor ons G team de bekerwedstrijd tegen 2e klasser bvv Barendrecht op het programma. Mede dankzij de drukkende temperatuur kwam de wedstrijd moeizaam opgang. Veel foute passes en slordige aannames aan beide kanten en een traag baltempo. Het duurde tot de 11e minuut dat LMO het eerste schot op de Barendrechtse goal loste maar het was wel meteen raak door Michel Geertsma na een pass van Goran Tilborg. In de 16e minuut was het Wesley v.d. Langenberg die een halfhoge voorzet
van Richciano Bontes ineens uit de lucht tegen de touwen joeg 2-0. In de 21e minuut een lange bal van bvv die door Goran Tilborg niet goed wordt verwerkt en bvv aanvaller Joop van Es profiteert optimaal, hij schiet de bal in de korte hoek binnen 2-1. Nog geen minuut later staat de 3-1 op het bord Richciano Bontes en Raymond Appiah combineren samen en laatstgenoemde tikt de bal binnen. In de 26e minuut een hoge voorzet van Michel Geertsma, Wesley v.d. Langenberg neemt de bal eerst op de borst wipt hem vervolgens over een verdediger en schuift de bal in de lange hoek. Heerlijke goal en een 4-1 ruststand!

Na de rust gaat het tempo nog veel verder omlaag. Toch is het in de 10e Minuut Michel Geertsma die met een droge knal de 5-1 op zijn naam zet. Halverwege de 2e helft besluit de scheidsrechter van dienst een drink pauze in te lassen i.v.m. de temperatuur. Na de drinkpauze wordt het spel hervat met een ingooi voor bvv. Daniel Stomphorst gooit in naar Toni Contis die de bal hoog voorgeeft Manuel v.d. Straat is echter niet helemaal bij de les en loopt keeper Marcus Bek in de weg, sterker hij raakt de bal met de rug en de bal belandt in het net 5-2. Een nette uitslag zeker gezien de hitte!!

Volgende week wederom een thuiswedstrijd op het programma dan voor de competitie tegen TransvaliaZW G1 aanvang 12:30 uur.

LMO G1 – bvv Barendrecht G1 5-2
Doelpunten LMO:
– 1x Raymond Appiah
– 2x Michel Geertsma
– 2x Wesley van den Langenberg