L.M.O. G1 knokt zich naar 3 punten

Voor het G team stond vandaag de competitiewedstrijd op het programma uit tegen s.v. Honselersdijk G1. Thuis werd enkele weken geleden nog met 11-0 gewonnen van deze tegenstander, maar vandaag bleek dat resultaten uit het verleden geen garantie zijn voor de toekomst.

De boys van LMO begonnen zwak aan de wedstrijd en werden door Honselersdijk behoorlijk onder druk gezet. In de 7e minuut leverde dit ook de 1-0 in het voordeel van de gastheren op. LMO was nog niet wakker en de druk op ons doel bleef groot. LMO wist een paar kleine kansen te creëren maar zoals vaker de laatste tijd werden de mogelijkheden die er lagen niet goed uitgespeeld. Na exact een kwartier komt Honselersdijk weer goed door. Het eerste schot is nog te stoppen voor keeper Marcus Bek maar de rebound helaas niet en LMO kijkt tegen een 2-0 achterstand aan. Nu lijken de boys van LMO plots wakker te schrikken en er ontstaat een stormloop op het Honselersdijk doel. In de 22e minuut krijgt LMO een corner, Johnny van de Langenberg kopt de bal voor de voeten van Richciano Bontes en laatstgenoemde schuift de bal langs de doelman 2-1. 2 minuten later breekt Michel Geertsma door over de linkerkant zijn voorzet is net achter Richciano Bontes maar die tikt de bal naar Julian Lampen die verwoestend hard via de onderkant van de lat de bal tegen de touwen jaagt, deze bal heeft de doelman van Honselersdijk waarschijnlijk alleen gehoord 2-2. Vlak voor rust bereikt Richciano Bontes Michel Geertsma die meteen de bal in de lange hoek schiet en zo gaat LMO met een 2-3 voorsprong rusten.

In de tweede helft ontstaat een waar voetbalgevecht, het spel golft van de ene kant naar de andere maar het is de thuisploeg die in de 7e minuut de 3-3 weet te scoren. Meteen vanaf de aftrap soleert Raymond Appiah zich tot binnen schietafstand van het goal en knalt de bal langs de Honselersdijkse doelman 3-4. Beide ploegen blijven strijden en is het een leuke wedstrijd om te zien. In de 15e minuut breekt Michel Geertsma door langs de rechterkant, de steekbal die hij speelt op Johnny van den Langenberg is niet te missen en wordt ook door laatstgenoemde binnen gelopen 3-5. Beide teams krijgen in het vervolg nog wel wat kansen. Zo raakt LMO nog 3x de paal, s.v. Honselersdijk een keer de lat maar gescoord wordt er niet meer.

De nummer 1,2 & 3 kunnen alle 3 de titel nog winnen. De stand in de competitie is nu met nog 1 wedstrijd te gaan:
1: HBSS                9 gespeeld 24 pnt en +32 Doelsaldo
2: TransvaliaZW    9 gespeeld 21 pnt en +33 Doelsaldo
3: LMO                   9 gespeeld 21 pnt en +30 Doelsaldo
HBSS en TransvaliaZW treffen elkaar op de laatste speeldag. (22 april) LMO speelt dan tegen Nieuwerkerk G1. Voor een eventuele titelprolongatie moeten wij sowieso winnen en dan hopen op een goed resultaat van TransvaliaZW tegen HBSS en dan gaat het om het doelsaldo.

Volgende week vrij. 22 april speelt LMO  G1 thuis tegen vv Nieuwerkerk
Aanwezig @LMO 12:00  uur
Aanvang wedstrijd 13:00 uur

s.v. Honselersdijk G1 – rvv LMO G1  3-5
–    1x Raymond Appiah
–    1x Julian Lampen
–    1x Michel Geertsma
–    1x Richciano Bontes
–    1x Johnny van den Langenberg