L.M.O. G1 pakt een punt tegen een man meer

Wat een leuke topper zou moeten zijn tegen nieuwkomer VSC, werd een domper voor L.M.O.. Niet qua uitslag maar om het simpele feit dat er verenigingen zijn die koste wat kost hun eigen club hogerop willen laten komen, door als scheidsrechter wedstrijden compleet te verzieken.

De wedstrijd begon voor L.M.O. redelijk goed. Ondanks een behoorlijke tegenwind konden de boys een paar keer al combinerend op het VSC doel schieten. Helaas was de goalie van de thuisploeg goed wakker. VSC bracht een waarschuwingsschot in maar ook Ramon was paraat en zo bleef het lang 0-0 tot de 19e minuut op het middenveld Raymond omver werd gekegeld door 2 man en Lucien helaas verkeerd koos qua positie scoorde VSC de 1-0. 25e Minuut dan Michel breekt door over de linkerkant en geeft een voorzet, de Keeper van VSC mist de bal en Raymond kan in een leeg doel binnentikken 1-1. In de 33e minuut, een G wedstrijd duurt 2 x 30 minuten ,een hoge bal op het middenveld Michel springt om te koppen zijn tegenstander, een boomlange jongeman strekt zijn been omhoog en raakt daarbij Michel vol in het gezicht waarbij Michel zijn wenkbrauw openscheurt. Er wordt niet eens voor gefloten echter de scheidsrechter beweert dat Michel bukte. Michel wordt afgevoerd naar een Utrechts ziekenhuis. (2 Hechtingen). Er ontstaat hierdoor wel een grimmige sfeer. De rust wordt met 1-1 gehaald.

Wat voor rust al bijna duidelijk was werd na rust overduidelijk natrappen, met twee man aanvallen van achter schoppen alles mocht mits een speler van VSC de dader was als een speler van L.M.O. de bal alleen al blokte werd er gefloten. Wat tot erg veel irritatie leidde bij spelers en begeleiding van L.M.O.. Toch knokte de boys voor elke meter en het was Eduardo die na een mooie combinatie met Raymond L.M.O. op een 2-1 voorsprong zette. Nu begon het vrije trappen voor VSC te regenen L.M.O. kon niets meer doen want alles was een overtreding. Eddie krijgt zelfs een gele kaart voor het over de keeper heen springen. in de 42e minuut let Manuel even niet op bij een ingooi voor VSC en de rechterspits krult de bal in de verre hoek 2-2. Als aan de scheidsrechter uitleg wordt gevraagd, na het al snel na de goal klinkende eindsignaal. Is het antwoord blessuretijd voor die jongen met ze oogwond want daardoor hebben we de  1e helft minuten korter gespeeld. dat gebeurde dus in de 33e minuut en nogmaals een G wedstrijd duurt 2 x 30 minuten.

Al met al SuperTrots op het team als je tegen zo een overmacht en na 15 min te lang door laten spelen een gelijkspel uit het vuur sleept. Jullie zijn KANJERS. Eerstvolgende wedstrijd zaterdag 14 Maart L.M.O. G1 fc Rijnvogels aanvang 12:30 uur.

VSC G1 – rvv L.M.O. G1 2-2
Doelpunten L.M.O.:
1x Raymond Appiah
1x Eduardo Semedo Correia