L.M.O. G1 pakt weer de dubbel!!

Het was voor de Boys van LMO vandaag erop of eronder. In Leiderdorp moest worden aangetreden tegen dvv Delft in de finale van de KNVB Districtsbeker. LMO had vandaag geen personele problemen iedereen was aanwezig. Om 11:30 uur precies werd het duel gestart.

Al snel werd duidelijk dat Delft voor een counter tactiek had gekozen met 4 verdedigers  op lijn, 2 man ervoor en 1 snelle spits. LMO zette daar 3-3-1 tegenover. In de beginfase was LMO de sterkere ploeg. Goed samenspel en kleine kansen werden gecreëerd. De eerste echt grote kans was voor Wesley maar helaas oog in oog met de Delftse doelman faalde hij. Raymond en Eddie zien beiden hun inzet net aan de voor ons verkeerde kant van de paal verdwijnen. In de 22e minuut even een schrik momentje als een Delftse aanvaller oog in oog met Marcus komt. Maar Marcus is hem gelukkig de baas. De rust lijkt te gaan komen bij 0-0 als in de 31e minuut Michel de bal hard laag voorgeeft. De Delftse doelman wil onderscheppen maar Johnny weet net zijn voet tegen de bal te zetten en scoort 0-1.

De tweede helft blijft spannend maar beide teams krijgen niet echt super grote kansen meer. 2 schoten van LMO en 1 van Delft zijn eigenlijk de enige wapenfeiten. Maar gescoord wordt er niet meer.

Complimenten aan beide elftallen na alles wat er tussen beide teams is gebeurd was dit een heerlijke
spannende sportieve pot voetbal. Complimenten ook aan dhr. Rodenburg die een goede wedstrijd floot

Dank en Complimenten aan de voetbalvereniging RCL en de KNVB voor de ontvangst en goede accommodatie.

Jaap Ponsen en John van den Langenberg dank jullie voor de bezielende leiding. Cilia Ponsen dank voor het netjes houden van onze tenues.

LMO G1 GEFELICITEERD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Volgende week het toernooi bij s.v. Honselersdijk.

dvv Delft G1 – rvv LMO G1 0-1

  • Johnny van den Langenberg