L.M.O. G1 plaats zich voor de finale van de KNVB beker

Voor het G team stond vandaag de halve finale in het bekertoernooi op het programma tegen kampioen HBSS G1. Beide ploegen beginnen aftastend aan de wedstrijd wat een traag ogend spelbeeld oplevert. Een schaakspel lijkt het wel. Toch is het in de 9e Minuut LMO dat het eerste tikje uitdeelt, als Raymond Appiah op doel schiet maar de HBSS doelman een rebound toestaat aan Johnny van den Langenberg, die de bal achter de doelman tikt voor de 1-0. 3 minuten later is het echter alweer 1-1 Na een slordige pass van een der LMO verdedigers die wordt onderschept en dit buitenkansje wordt meteen verzilverd 1-1. De mannen van LMO worden vanaf dat moment behoorlijk teruggedrongen en HBSS krijgt de betere kansen, mede door wat katachtige reflexen van Marcus Bek wordt de rust met 1-1 bereikt.

In de tweede helft blijft de wedstrijd een tactisch schaakspel met weinig echte kansen. Eddie van Triet is in de 18e minuut heel dicht bij de 2-1 maar zijn schot gaat via de paal naast. Aan de zijkant wordt al gespeculeerd over welke spelers de eventuele strafschoppen zullen moeten gaan nemen als in de 27e minuut Michel Geertsma op doel schiet en de HBSS doelman wederom moet lossen. Dit keer is het Raymond Appiah die er als de kippen bij is en LMO op een 2-1 voorsprong zet. HBSS probeert weer te drukken maar in de 29e minuut is het Eddie van Triet die LMO definitief naar de finale schiet als hij de bal hard in de lange hoek de 3-1 binnen jaagt.

Een spannende pot die beide kanten op had kunnen gaan. Maar waarin LMO over de langste adem beschikte. TOP boys gefeliciteerd. Nu nog 1 horde. Door de winst van s.v. Honselersdijk tegen Donk (10-0) gaat de Finale dus tussen rvv LMO G1 & s.v. Honselersdijk G1 info over waar en wanneer volgt later.

rvv LMO G1 – HBSS G1 3-1
1x Johnny van den Langenberg
1x Raymond Appiah
1x Eddie van Triet