L.M.O. G1 start competitie met puntendeling

Soccerball in netVandaag stond voor ons G team de eerste competitiewedstrijd van de najaarscompetitie op het programma. Om 12:30 werd afgetrapt tegen stadgenoot TransvaliaZW G1. Beide ploegen waren vandaag zeer aan elkaar gewaagd. Het spel golfde op en neer. Echter waren het beide doelmannen die zich in de eerste helft onderscheiden met reddingen. LMO had licht het overwicht maar helaas ontbrak vaak de scherpte in de eindpass of afwerking waardoor het lang 0-0 bleef. In de aller laatste minuut van de 1e helft kwamen onze gasten op een 0-1 voorsprong door een harde knal die voor doelman Marcus Bek onhoudbaar tegen de touwen vloog.

Na rust bleef het spelbeeld hetzelfde, het spel golfde op en neer. Na 9 minuten een hoge lange bal van Raymond Appiah die door spits Wesley van den Langenberg ineens uit de lucht tegen de touwen geknald werd 1-1. TransvaliaZW beperkte zich tot verdedigen en af en toe gevaarlijk te counteren, maar ook de LMO aanvallers kwamen nog een aantal maal gevaarlijk door. Gescoord werd er echter niet meer. Een spannende pot eindigde zo in een terechte 1-1 uitslag.

Volgende week wederom een thuiswedstrijd op het programma, dan voor de competitie tegen sv Honselersdijk G1 aanvang 12:30 uur.

LMO G1 – TransvaliaZW G1 1-1
Doelpunt(en) LMO:
– 1x Wesley van den Langenberg